Allo Volets SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Allo Volets SA

Contactgegevens Allo Volets SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allo Volets SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allo Volets SA

Regio (region): Châtelet (Châtelineau), België

Adres (address): Rue de la Wallonie 1,6200, België

Telefoon (phone): 071 24 34 34 071 24 34 34

Fax (fax): 071 24 34 40 071 24 34 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allo Volets SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allo Volets SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allo Volets SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allo Volets SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allo Volets SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allo Volets SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allo Volets SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allo Volets SA
Products information Allo Volets SA

BTW identificatienummer (tax): BE04152526855
Ondernemingsnummer: 6128692626
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Allo Volets SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allo Volets SA
(Get full report from official database of BE for Allo Volets SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allo Volets SA
Addition kinds of activities for Allo Volets SA

518202. Sterke drank | Liquor
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
28340801. Antibiotica, verpakt | Antibiotics, packaged
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation

Werken bij Allo Volets SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allo Volets SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allo Volets SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allo Volets SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Allo Volets SA in sociale netwerken
Look for responds of Allo Volets SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allo Volets SA. Laat een reactie achter voor Allo Volets SA. Allo Volets SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allo Volets SA. Leave a respond for Allo Volets SA. Allo Volets SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allo Volets SA op de google maps. Adres en contacten Allo Volets SA
Location of Allo Volets SA on the google maps. Address and contacts of Allo Volets SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Allo Volets SA Allo Volets SA: A.G.R.T. Décolletage | Van Impe D & C & Partners | Urbia SPRL | Golden Shuttle (The) SCRL | Socomar S.P.R.L.

Other related companies as Allo Volets SA: A.G.R.T. Décolletage | Van Impe D & C & Partners | Urbia SPRL | Golden Shuttle (The) SCRL | Socomar S.P.R.L.

Allo Volets SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Châtelet (Châtelineau), België. De volledige naam van het bedrijf is Allo Volets SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04152526855. Het bedrijf Allo Volets SA bevindt zich op het adres: Rue de la Wallonie 1,6200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Allo Volets SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Allo Volets SA is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allo Volets SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allo Volets SA, openstaande posities, locatie van Allo Volets SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allo Volets SA is a company, that was registered 2013 in Châtelet (Châtelineau) region, Belgium. Full name of company is Allo Volets SA, company assigned to the tax number BE04152526855. The company Allo Volets SA is located at the address: Rue de la Wallonie 1,6200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 502,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Allo Volets SA were not found.
The main activity of Allo Volets SA is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Allo Volets SA is not available. You also can look at reviews of Allo Volets SA, open positions, location of Allo Volets SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allo Volets SA, Châtelet (Châtelineau): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allo Volets SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allo Volets SA, Châtelet (Châtelineau): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allo Volets SA, employees, financial statistics.