LE COMPTOIR DU STORE

Contactgegevens LE COMPTOIR DU STORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE COMPTOIR DU STORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE COMPTOIR DU STORE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Leopold I-straat 266-268,1020, België

Telefoon (phone): 02 420 60 32 02 420 60 32

Fax (fax): 02 428 34 32 02 428 34 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE COMPTOIR DU STORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE COMPTOIR DU STORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE COMPTOIR DU STORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE COMPTOIR DU STORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE COMPTOIR DU STORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE COMPTOIR DU STORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE COMPTOIR DU STORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE COMPTOIR DU STORE
Products information LE COMPTOIR DU STORE

BTW identificatienummer (tax): BE07420959472
Ondernemingsnummer: 9146636962
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LE COMPTOIR DU STORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE COMPTOIR DU STORE
(Get full report from official database of BE for LE COMPTOIR DU STORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE COMPTOIR DU STORE
Addition kinds of activities for LE COMPTOIR DU STORE

282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
628200. Beleggingsadvies | Investment advice
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique

Werken bij LE COMPTOIR DU STORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE COMPTOIR DU STORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE COMPTOIR DU STORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE COMPTOIR DU STORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van LE COMPTOIR DU STORE in sociale netwerken
Look for responds of LE COMPTOIR DU STORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE COMPTOIR DU STORE. Laat een reactie achter voor LE COMPTOIR DU STORE. LE COMPTOIR DU STORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE COMPTOIR DU STORE. Leave a respond for LE COMPTOIR DU STORE. LE COMPTOIR DU STORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE COMPTOIR DU STORE op de google maps. Adres en contacten LE COMPTOIR DU STORE
Location of LE COMPTOIR DU STORE on the google maps. Address and contacts of LE COMPTOIR DU STORE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE COMPTOIR DU STORE LE COMPTOIR DU STORE: Baudewyn Wim | ERICO | Borcy J | DELPORTE COMPANY SA | Koninklijk Atheneum & Middenschool

Other related companies as LE COMPTOIR DU STORE: Baudewyn Wim | ERICO | Borcy J | DELPORTE COMPANY SA | Koninklijk Atheneum & Middenschool

LE COMPTOIR DU STORE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is LE COMPTOIR DU STORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07420959472. Het bedrijf LE COMPTOIR DU STORE bevindt zich op het adres: Leopold I-straat 266-268,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LE COMPTOIR DU STORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE COMPTOIR DU STORE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE COMPTOIR DU STORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE COMPTOIR DU STORE, openstaande posities, locatie van LE COMPTOIR DU STORE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LE COMPTOIR DU STORE is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is LE COMPTOIR DU STORE, company assigned to the tax number BE07420959472. The company LE COMPTOIR DU STORE is located at the address: Leopold I-straat 266-268,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LE COMPTOIR DU STORE were not found.
The main activity of LE COMPTOIR DU STORE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE COMPTOIR DU STORE is not available. You also can look at reviews of LE COMPTOIR DU STORE, open positions, location of LE COMPTOIR DU STORE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE COMPTOIR DU STORE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE COMPTOIR DU STORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE COMPTOIR DU STORE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE COMPTOIR DU STORE, employees, financial statistics.