Frezza Belgium S.A.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Frezza Belgium S.A.
Private companiesPrimary Metal Industries • Frezza Belgium S.A.

Contactgegevens Frezza Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frezza Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frezza Belgium S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Quai de l'Industrie 121, B-1080 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5240024 (02) 5240024

Fax (fax): (02) 5223473 (02) 5223473

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frezza Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frezza Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frezza Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frezza Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frezza Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frezza Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frezza Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frezza Belgium S.A.
Products information Frezza Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03719665527
Ondernemingsnummer: 3472198486
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Frezza Belgium S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frezza Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for Frezza Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frezza Belgium S.A.
Addition kinds of activities for Frezza Belgium S.A.

249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
286102. Houtextracten | Wood extract products
356902. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
22599902. Omzetters, breien goederen | Convertors, knit goods
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics

Werken bij Frezza Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frezza Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frezza Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frezza Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

Zoek naar antwoorden van Frezza Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Frezza Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frezza Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor Frezza Belgium S.A.. Frezza Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frezza Belgium S.A.. Leave a respond for Frezza Belgium S.A.. Frezza Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frezza Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten Frezza Belgium S.A.
Location of Frezza Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of Frezza Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Frezza Belgium S.A. Frezza Belgium S.A.: Lieffe Benelux BVBA | Tryangle | BATIGROUP SUD SA | Padi-Duikcentrum I.D.S. VZW | Neolux SPRL

Other related companies as Frezza Belgium S.A.: Lieffe Benelux BVBA | Tryangle | BATIGROUP SUD SA | Padi-Duikcentrum I.D.S. VZW | Neolux SPRL

Frezza Belgium S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Frezza Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719665527. Het bedrijf Frezza Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Quai de l'Industrie 121, B-1080 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Frezza Belgium S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frezza Belgium S.A. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frezza Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frezza Belgium S.A., openstaande posities, locatie van Frezza Belgium S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frezza Belgium S.A. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Frezza Belgium S.A., company assigned to the tax number BE03719665527. The company Frezza Belgium S.A. is located at the address: Quai de l'Industrie 121, B-1080 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Frezza Belgium S.A. were not found.
The main activity of Frezza Belgium S.A. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Frezza Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of Frezza Belgium S.A., open positions, location of Frezza Belgium S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frezza Belgium S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frezza Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frezza Belgium S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frezza Belgium S.A., employees, financial statistics.