Lieffe Benelux BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Lieffe Benelux BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • Lieffe Benelux BVBA

Contactgegevens Lieffe Benelux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lieffe Benelux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lieffe Benelux BVBA

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 244,1800, België

Telefoon (phone): 02 253 13 37 02 253 13 37

Fax (fax): 02 253 52 93 02 253 52 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lieffe Benelux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lieffe Benelux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lieffe Benelux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lieffe Benelux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lieffe Benelux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lieffe Benelux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lieffe Benelux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lieffe Benelux BVBA
Products information Lieffe Benelux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03306579589
Ondernemingsnummer: 4500518798
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lieffe Benelux BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lieffe Benelux BVBA
(Get full report from official database of BE for Lieffe Benelux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lieffe Benelux BVBA
Addition kinds of activities for Lieffe Benelux BVBA

207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
36210112. Rotorbeugels of behuizingen | Rotor retainers or housings
38429909. Grafieken, kunstmatig: voor operatie | Grafts, artifical: for surgery
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
51490201. Kattenvoer | Cat food

Werken bij Lieffe Benelux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lieffe Benelux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lieffe Benelux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lieffe Benelux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Lieffe Benelux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lieffe Benelux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lieffe Benelux BVBA. Laat een reactie achter voor Lieffe Benelux BVBA. Lieffe Benelux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lieffe Benelux BVBA. Leave a respond for Lieffe Benelux BVBA. Lieffe Benelux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lieffe Benelux BVBA op de google maps. Adres en contacten Lieffe Benelux BVBA
Location of Lieffe Benelux BVBA on the google maps. Address and contacts of Lieffe Benelux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lieffe Benelux BVBA Lieffe Benelux BVBA: Mannes City Concept BVBA | IDEAL CONSULT BVBA | V.E.E. Motorhomes Carthago | Bio-Racer | ADS INDUSTRIES NV

Other related companies as Lieffe Benelux BVBA: Mannes City Concept BVBA | IDEAL CONSULT BVBA | V.E.E. Motorhomes Carthago | Bio-Racer | ADS INDUSTRIES NV

Lieffe Benelux BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Lieffe Benelux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03306579589. Het bedrijf Lieffe Benelux BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 244,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lieffe Benelux BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lieffe Benelux BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lieffe Benelux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lieffe Benelux BVBA, openstaande posities, locatie van Lieffe Benelux BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lieffe Benelux BVBA is a company, that was registered 2018 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Lieffe Benelux BVBA, company assigned to the tax number BE03306579589. The company Lieffe Benelux BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 244,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lieffe Benelux BVBA were not found.
The main activity of Lieffe Benelux BVBA is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lieffe Benelux BVBA is not available. You also can look at reviews of Lieffe Benelux BVBA, open positions, location of Lieffe Benelux BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lieffe Benelux BVBA, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lieffe Benelux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lieffe Benelux BVBA, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lieffe Benelux BVBA, employees, financial statistics.