HUIZE LEVEN

Contactgegevens HUIZE LEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIZE LEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIZE LEVEN

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Boeveriestraat 14,8000, België

Telefoon (phone): 050 44 05 85; 0495 29 35 00 050 44 05 85; 0495 29 35 00

Fax (fax): 050 44 05 86 050 44 05 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIZE LEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIZE LEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIZE LEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIZE LEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIZE LEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIZE LEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIZE LEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIZE LEVEN
Products information HUIZE LEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE05138549804
Ondernemingsnummer: 6857635498
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 355,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HUIZE LEVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIZE LEVEN
(Get full report from official database of BE for HUIZE LEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIZE LEVEN
Addition kinds of activities for HUIZE LEVEN

204100. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
28999932. Napalm | Napalm
51990303. honden | Dogs
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij HUIZE LEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIZE LEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIZE LEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIZE LEVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van HUIZE LEVEN in sociale netwerken
Look for responds of HUIZE LEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIZE LEVEN. Laat een reactie achter voor HUIZE LEVEN. HUIZE LEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIZE LEVEN. Leave a respond for HUIZE LEVEN. HUIZE LEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIZE LEVEN op de google maps. Adres en contacten HUIZE LEVEN
Location of HUIZE LEVEN on the google maps. Address and contacts of HUIZE LEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIZE LEVEN HUIZE LEVEN: Euromat-Sud sprl | Eulaerts Martine | Adok Consulting in Kwaliteit BVBA | Sylvie De Winter Schoonheidstermen | St.-Pol

Other related companies as HUIZE LEVEN: Euromat-Sud sprl | Eulaerts Martine | Adok Consulting in Kwaliteit BVBA | Sylvie De Winter Schoonheidstermen | St.-Pol

HUIZE LEVEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIZE LEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05138549804. Het bedrijf HUIZE LEVEN bevindt zich op het adres: Boeveriestraat 14,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 355,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HUIZE LEVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIZE LEVEN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIZE LEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIZE LEVEN, openstaande posities, locatie van HUIZE LEVEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUIZE LEVEN is a company, that was registered 1986 in Brugge region, Belgium. Full name of company is HUIZE LEVEN, company assigned to the tax number BE05138549804. The company HUIZE LEVEN is located at the address: Boeveriestraat 14,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 355,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HUIZE LEVEN were not found.
The main activity of HUIZE LEVEN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIZE LEVEN is not available. You also can look at reviews of HUIZE LEVEN, open positions, location of HUIZE LEVEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIZE LEVEN, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIZE LEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIZE LEVEN, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIZE LEVEN, employees, financial statistics.