Sylvie De Winter Schoonheidstermen

Contactgegevens Sylvie De Winter Schoonheidstermen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sylvie De Winter Schoonheidstermen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sylvie De Winter Schoonheidstermen

Regio (region): MERELBEKE, België

Adres (address): HUNDELGEMSESTEENWEG 304,9820, België

Telefoon (phone): 09 211 12 12 09 211 12 12

Fax (fax): +32 (82) 223-35-57 +32 (82) 223-35-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sylvie De Winter Schoonheidstermen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sylvie De Winter Schoonheidstermen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sylvie De Winter Schoonheidstermen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sylvie De Winter Schoonheidstermen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sylvie De Winter Schoonheidstermen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sylvie De Winter Schoonheidstermen
Products information Sylvie De Winter Schoonheidstermen

BTW identificatienummer (tax): BE03396667480
Ondernemingsnummer: 6286895751
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Sylvie De Winter Schoonheidstermen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen
(Get full report from official database of BE for Sylvie De Winter Schoonheidstermen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen
Addition kinds of activities for Sylvie De Winter Schoonheidstermen

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
25910200. Raamgordijnen | Window blinds
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij Sylvie De Winter Schoonheidstermen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sylvie De Winter Schoonheidstermen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van Sylvie De Winter Schoonheidstermen in sociale netwerken
Look for responds of Sylvie De Winter Schoonheidstermen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Laat een reactie achter voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Sylvie De Winter Schoonheidstermen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Leave a respond for Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Sylvie De Winter Schoonheidstermen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sylvie De Winter Schoonheidstermen op de google maps. Adres en contacten Sylvie De Winter Schoonheidstermen
Location of Sylvie De Winter Schoonheidstermen on the google maps. Address and contacts of Sylvie De Winter Schoonheidstermen

Andere gerelateerde bedrijven als come Sylvie De Winter Schoonheidstermen Sylvie De Winter Schoonheidstermen: Veltem Motors BVBA | Verschueren Y | EC Cleaning BVBA | Dekeyser | VKB Profmatic

Other related companies as Sylvie De Winter Schoonheidstermen: Veltem Motors BVBA | Verschueren Y | EC Cleaning BVBA | Dekeyser | VKB Profmatic

Sylvie De Winter Schoonheidstermen is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio MERELBEKE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sylvie De Winter Schoonheidstermen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03396667480. Het bedrijf Sylvie De Winter Schoonheidstermen bevindt zich op het adres: HUNDELGEMSESTEENWEG 304,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sylvie De Winter Schoonheidstermen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sylvie De Winter Schoonheidstermen is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sylvie De Winter Schoonheidstermen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sylvie De Winter Schoonheidstermen, openstaande posities, locatie van Sylvie De Winter Schoonheidstermen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sylvie De Winter Schoonheidstermen is a company, that was registered 2008 in MERELBEKE region, Belgium. Full name of company is Sylvie De Winter Schoonheidstermen, company assigned to the tax number BE03396667480. The company Sylvie De Winter Schoonheidstermen is located at the address: HUNDELGEMSESTEENWEG 304,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sylvie De Winter Schoonheidstermen were not found.
The main activity of Sylvie De Winter Schoonheidstermen is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sylvie De Winter Schoonheidstermen is not available. You also can look at reviews of Sylvie De Winter Schoonheidstermen, open positions, location of Sylvie De Winter Schoonheidstermen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sylvie De Winter Schoonheidstermen, MERELBEKE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sylvie De Winter Schoonheidstermen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sylvie De Winter Schoonheidstermen, MERELBEKE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sylvie De Winter Schoonheidstermen, employees, financial statistics.