DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA

Contactgegevens DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA

Regio (region): Hoeilaart, België

Adres (address): Albert Biesmanslaan 18,1560, België

Telefoon (phone): 02 657 25 50 02 657 25 50

Fax (fax): 02 657 52 85 02 657 52 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA
Products information DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05426940917
Ondernemingsnummer: 6594512939
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA
(Get full report from official database of BE for DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA
Addition kinds of activities for DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA

822100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
79220201. Balletproductie | Ballet production

Werken bij DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. Laat een reactie achter voor DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. Leave a respond for DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA. DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA op de google maps. Adres en contacten DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA
Location of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA on the google maps. Address and contacts of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA: Geerinck NV | Emday Graphic SA | MATTHYS-BECCU bvba | Eselbe NV | ATV

Other related companies as DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA: Geerinck NV | Emday Graphic SA | MATTHYS-BECCU bvba | Eselbe NV | ATV

DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Hoeilaart, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05426940917. Het bedrijf DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA bevindt zich op het adres: Albert Biesmanslaan 18,1560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, openstaande posities, locatie van DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA is a company, that was registered 1997 in Hoeilaart region, Belgium. Full name of company is DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, company assigned to the tax number BE05426940917. The company DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA is located at the address: Albert Biesmanslaan 18,1560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA were not found.
The main activity of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA is not available. You also can look at reviews of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, open positions, location of DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, Hoeilaart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, Hoeilaart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CORTE VERZEKERINGSKANT BVBA, employees, financial statistics.