Pattyn Verzekeringskantoor NV

Contactgegevens Pattyn Verzekeringskantoor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pattyn Verzekeringskantoor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pattyn Verzekeringskantoor NV

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Jan Borluutstraat 13,8530, België

Telefoon (phone): 056 71 04 11 056 71 04 11

Fax (fax): 056 70 54 90 056 70 54 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pattyn Verzekeringskantoor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pattyn Verzekeringskantoor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pattyn Verzekeringskantoor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pattyn Verzekeringskantoor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pattyn Verzekeringskantoor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pattyn Verzekeringskantoor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pattyn Verzekeringskantoor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pattyn Verzekeringskantoor NV
Products information Pattyn Verzekeringskantoor NV

BTW identificatienummer (tax): BE06976562500
Ondernemingsnummer: 4340667724
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pattyn Verzekeringskantoor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pattyn Verzekeringskantoor NV
(Get full report from official database of BE for Pattyn Verzekeringskantoor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pattyn Verzekeringskantoor NV
Addition kinds of activities for Pattyn Verzekeringskantoor NV

523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
651399. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
28340202. Barbiturinezuur farmaceutische preparaten | Barbituric acid pharmaceutical preparations
35429916. Klinkmachines | Riveting machines

Werken bij Pattyn Verzekeringskantoor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pattyn Verzekeringskantoor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pattyn Verzekeringskantoor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pattyn Verzekeringskantoor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

Zoek naar antwoorden van Pattyn Verzekeringskantoor NV in sociale netwerken
Look for responds of Pattyn Verzekeringskantoor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pattyn Verzekeringskantoor NV. Laat een reactie achter voor Pattyn Verzekeringskantoor NV. Pattyn Verzekeringskantoor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pattyn Verzekeringskantoor NV. Leave a respond for Pattyn Verzekeringskantoor NV. Pattyn Verzekeringskantoor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pattyn Verzekeringskantoor NV op de google maps. Adres en contacten Pattyn Verzekeringskantoor NV
Location of Pattyn Verzekeringskantoor NV on the google maps. Address and contacts of Pattyn Verzekeringskantoor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pattyn Verzekeringskantoor NV Pattyn Verzekeringskantoor NV: Tubiermont Y | Crown Blue Line-Top Service | Distrifirst NV | Dava Airfreight N.V. | Reizen Antoine

Other related companies as Pattyn Verzekeringskantoor NV: Tubiermont Y | Crown Blue Line-Top Service | Distrifirst NV | Dava Airfreight N.V. | Reizen Antoine

Pattyn Verzekeringskantoor NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Pattyn Verzekeringskantoor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06976562500. Het bedrijf Pattyn Verzekeringskantoor NV bevindt zich op het adres: Jan Borluutstraat 13,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pattyn Verzekeringskantoor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pattyn Verzekeringskantoor NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pattyn Verzekeringskantoor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pattyn Verzekeringskantoor NV, openstaande posities, locatie van Pattyn Verzekeringskantoor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pattyn Verzekeringskantoor NV is a company, that was registered 2013 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Pattyn Verzekeringskantoor NV, company assigned to the tax number BE06976562500. The company Pattyn Verzekeringskantoor NV is located at the address: Jan Borluutstraat 13,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pattyn Verzekeringskantoor NV were not found.
The main activity of Pattyn Verzekeringskantoor NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pattyn Verzekeringskantoor NV is not available. You also can look at reviews of Pattyn Verzekeringskantoor NV, open positions, location of Pattyn Verzekeringskantoor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pattyn Verzekeringskantoor NV, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pattyn Verzekeringskantoor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pattyn Verzekeringskantoor NV, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pattyn Verzekeringskantoor NV, employees, financial statistics.