Rondelaere N.V.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Rondelaere N.V.
Private companiesBusiness Services • Rondelaere N.V.

Contactgegevens Rondelaere N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rondelaere N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rondelaere N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Doornikserijksweg 428, B-8510 Kooigem, België

Telefoon (phone): (056) 455444 (056) 455444

Fax (fax): (056) 455921 (056) 455921

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rondelaere N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rondelaere N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rondelaere N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rondelaere N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rondelaere N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rondelaere N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rondelaere N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rondelaere N.V.
Products information Rondelaere N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05849090576
Ondernemingsnummer: 2755065917
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Rondelaere N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rondelaere N.V.
(Get full report from official database of BE for Rondelaere N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rondelaere N.V.
Addition kinds of activities for Rondelaere N.V.

25410201. Kasten, behalve gekoeld: show, display, etc .: hout | Cabinets, except refrigerated: show, display, etc.: wood
32920502. Kanalen, asbestcement | Ducts, asbestos cement
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
39140305. Holderwerk, tin | Hollowware, pewter
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic

Werken bij Rondelaere N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rondelaere N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rondelaere N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rondelaere N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Rondelaere N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Rondelaere N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rondelaere N.V.. Laat een reactie achter voor Rondelaere N.V.. Rondelaere N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rondelaere N.V.. Leave a respond for Rondelaere N.V.. Rondelaere N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rondelaere N.V. op de google maps. Adres en contacten Rondelaere N.V.
Location of Rondelaere N.V. on the google maps. Address and contacts of Rondelaere N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rondelaere N.V. Rondelaere N.V.: Raman L & Zoon BVBA | BLIKA-KOPPEN | De Wit Lederwaren NV | Ateliers Falise S.P.R.L. | BAB Bamps nv

Other related companies as Rondelaere N.V.: Raman L & Zoon BVBA | BLIKA-KOPPEN | De Wit Lederwaren NV | Ateliers Falise S.P.R.L. | BAB Bamps nv

Rondelaere N.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Rondelaere N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05849090576. Het bedrijf Rondelaere N.V. bevindt zich op het adres: Doornikserijksweg 428, B-8510 Kooigem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Rondelaere N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rondelaere N.V. is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rondelaere N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rondelaere N.V., openstaande posities, locatie van Rondelaere N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rondelaere N.V. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Rondelaere N.V., company assigned to the tax number BE05849090576. The company Rondelaere N.V. is located at the address: Doornikserijksweg 428, B-8510 Kooigem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Rondelaere N.V. were not found.
The main activity of Rondelaere N.V. is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rondelaere N.V. is not available. You also can look at reviews of Rondelaere N.V., open positions, location of Rondelaere N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rondelaere N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rondelaere N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rondelaere N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rondelaere N.V., employees, financial statistics.