Integral Ingenieursbureau N.V.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Integral Ingenieursbureau N.V.
Private companiesApparel and Accessory Stores • Integral Ingenieursbureau N.V.

Contactgegevens Integral Ingenieursbureau N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Integral Ingenieursbureau N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Integral Ingenieursbureau N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Collegelaan 106, B-2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 3223200 (03) 3223200

Fax (fax): (03) 3220044 (03) 3220044

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Integral Ingenieursbureau N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Integral Ingenieursbureau N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Integral Ingenieursbureau N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Integral Ingenieursbureau N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Integral Ingenieursbureau N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Integral Ingenieursbureau N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Integral Ingenieursbureau N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Integral Ingenieursbureau N.V.
Products information Integral Ingenieursbureau N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03585357666
Ondernemingsnummer: 9946166992
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Integral Ingenieursbureau N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Integral Ingenieursbureau N.V.
(Get full report from official database of BE for Integral Ingenieursbureau N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Integral Ingenieursbureau N.V.
Addition kinds of activities for Integral Ingenieursbureau N.V.

733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
70339902. Camping | Campsite

Werken bij Integral Ingenieursbureau N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Integral Ingenieursbureau N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Integral Ingenieursbureau N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Integral Ingenieursbureau N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van Integral Ingenieursbureau N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Integral Ingenieursbureau N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Integral Ingenieursbureau N.V.. Laat een reactie achter voor Integral Ingenieursbureau N.V.. Integral Ingenieursbureau N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Integral Ingenieursbureau N.V.. Leave a respond for Integral Ingenieursbureau N.V.. Integral Ingenieursbureau N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Integral Ingenieursbureau N.V. op de google maps. Adres en contacten Integral Ingenieursbureau N.V.
Location of Integral Ingenieursbureau N.V. on the google maps. Address and contacts of Integral Ingenieursbureau N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Integral Ingenieursbureau N.V. Integral Ingenieursbureau N.V.: Mertens & De Paepe Advocatenkantoor CVBA | Decoene C | Arcion Bouw & Design Consulting | Linea Hortus BVBA | Duhoux, Maarten

Other related companies as Integral Ingenieursbureau N.V.: Mertens & De Paepe Advocatenkantoor CVBA | Decoene C | Arcion Bouw & Design Consulting | Linea Hortus BVBA | Duhoux, Maarten

Integral Ingenieursbureau N.V. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Integral Ingenieursbureau N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03585357666. Het bedrijf Integral Ingenieursbureau N.V. bevindt zich op het adres: Collegelaan 106, B-2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Integral Ingenieursbureau N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Integral Ingenieursbureau N.V. is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Integral Ingenieursbureau N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Integral Ingenieursbureau N.V., openstaande posities, locatie van Integral Ingenieursbureau N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Integral Ingenieursbureau N.V. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Integral Ingenieursbureau N.V., company assigned to the tax number BE03585357666. The company Integral Ingenieursbureau N.V. is located at the address: Collegelaan 106, B-2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Integral Ingenieursbureau N.V. were not found.
The main activity of Integral Ingenieursbureau N.V. is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Integral Ingenieursbureau N.V. is not available. You also can look at reviews of Integral Ingenieursbureau N.V., open positions, location of Integral Ingenieursbureau N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Integral Ingenieursbureau N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Integral Ingenieursbureau N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Integral Ingenieursbureau N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Integral Ingenieursbureau N.V., employees, financial statistics.