Kela Laboratoria N.V.

Contactgegevens Kela Laboratoria N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kela Laboratoria N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kela Laboratoria N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Sint Lenaartseweg 48, B-2320 Hoogstraten, België

Telefoon (phone): (03) 3400411 (03) 3400411

Fax (fax): (03) 3400423 (03) 3400423

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kela Laboratoria N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kela Laboratoria N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kela Laboratoria N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kela Laboratoria N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kela Laboratoria N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kela Laboratoria N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kela Laboratoria N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kela Laboratoria N.V.
Products information Kela Laboratoria N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05390136718
Ondernemingsnummer: 2736663818
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kela Laboratoria N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kela Laboratoria N.V.
(Get full report from official database of BE for Kela Laboratoria N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kela Laboratoria N.V.
Addition kinds of activities for Kela Laboratoria N.V.

341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
14110302. Gabbro, dimensie-steengroeven | Gabbro, dimension-quarrying
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
39520104. India inkt | India ink
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
51990202. kalenders | Calendars

Werken bij Kela Laboratoria N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kela Laboratoria N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kela Laboratoria N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kela Laboratoria N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Kela Laboratoria N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Kela Laboratoria N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kela Laboratoria N.V.. Laat een reactie achter voor Kela Laboratoria N.V.. Kela Laboratoria N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kela Laboratoria N.V.. Leave a respond for Kela Laboratoria N.V.. Kela Laboratoria N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kela Laboratoria N.V. op de google maps. Adres en contacten Kela Laboratoria N.V.
Location of Kela Laboratoria N.V. on the google maps. Address and contacts of Kela Laboratoria N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kela Laboratoria N.V. Kela Laboratoria N.V.: Martens Patrick-Bernard | Schoenmakers D | VAN DE BOEL DAKWERKEN | Railtrans N.V. | SOPROMAUTO SPRL

Other related companies as Kela Laboratoria N.V.: Martens Patrick-Bernard | Schoenmakers D | VAN DE BOEL DAKWERKEN | Railtrans N.V. | SOPROMAUTO SPRL

Kela Laboratoria N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Kela Laboratoria N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390136718. Het bedrijf Kela Laboratoria N.V. bevindt zich op het adres: Sint Lenaartseweg 48, B-2320 Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kela Laboratoria N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kela Laboratoria N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kela Laboratoria N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kela Laboratoria N.V., openstaande posities, locatie van Kela Laboratoria N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kela Laboratoria N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Kela Laboratoria N.V., company assigned to the tax number BE05390136718. The company Kela Laboratoria N.V. is located at the address: Sint Lenaartseweg 48, B-2320 Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kela Laboratoria N.V. were not found.
The main activity of Kela Laboratoria N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kela Laboratoria N.V. is not available. You also can look at reviews of Kela Laboratoria N.V., open positions, location of Kela Laboratoria N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kela Laboratoria N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kela Laboratoria N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kela Laboratoria N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kela Laboratoria N.V., employees, financial statistics.