Martens Patrick-Bernard

Contactgegevens Martens Patrick-Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Martens Patrick-Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Martens Patrick-Bernard

Regio (region): Brugge (Sint-Michiels), België

Adres (address): Walakker 26,8200, België

Telefoon (phone): 050 39 55 00 050 39 55 00

Fax (fax): 050 39 54 39 050 39 54 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Martens Patrick-Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Martens Patrick-Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Martens Patrick-Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Martens Patrick-Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Martens Patrick-Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Martens Patrick-Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Martens Patrick-Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Martens Patrick-Bernard
Products information Martens Patrick-Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE07099060058
Ondernemingsnummer: 6166046142
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Martens Patrick-Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Martens Patrick-Bernard
(Get full report from official database of BE for Martens Patrick-Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Martens Patrick-Bernard
Addition kinds of activities for Martens Patrick-Bernard

101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
14229906. Travertijn, gebroken en gebroken-steengroeven | Travertine, crushed and broken-quarrying
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij Martens Patrick-Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Martens Patrick-Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Martens Patrick-Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Martens Patrick-Bernard. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van Martens Patrick-Bernard in sociale netwerken
Look for responds of Martens Patrick-Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Martens Patrick-Bernard. Laat een reactie achter voor Martens Patrick-Bernard. Martens Patrick-Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Martens Patrick-Bernard. Leave a respond for Martens Patrick-Bernard. Martens Patrick-Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Martens Patrick-Bernard op de google maps. Adres en contacten Martens Patrick-Bernard
Location of Martens Patrick-Bernard on the google maps. Address and contacts of Martens Patrick-Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come Martens Patrick-Bernard Martens Patrick-Bernard: Willems Jean-Pierre | Van Mullem F | Dijkstra | Sybase B.V.B.A. | arcos

Other related companies as Martens Patrick-Bernard: Willems Jean-Pierre | Van Mullem F | Dijkstra | Sybase B.V.B.A. | arcos

Martens Patrick-Bernard is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Michiels), België. De volledige naam van het bedrijf is Martens Patrick-Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07099060058. Het bedrijf Martens Patrick-Bernard bevindt zich op het adres: Walakker 26,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Martens Patrick-Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Martens Patrick-Bernard is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Martens Patrick-Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Martens Patrick-Bernard, openstaande posities, locatie van Martens Patrick-Bernard op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Martens Patrick-Bernard is a company, that was registered 1986 in Brugge (Sint-Michiels) region, Belgium. Full name of company is Martens Patrick-Bernard, company assigned to the tax number BE07099060058. The company Martens Patrick-Bernard is located at the address: Walakker 26,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Martens Patrick-Bernard were not found.
The main activity of Martens Patrick-Bernard is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Martens Patrick-Bernard is not available. You also can look at reviews of Martens Patrick-Bernard, open positions, location of Martens Patrick-Bernard on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Martens Patrick-Bernard, Brugge (Sint-Michiels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Martens Patrick-Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Martens Patrick-Bernard, Brugge (Sint-Michiels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Martens Patrick-Bernard, employees, financial statistics.