Allitone Verpakkingen

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Allitone Verpakkingen
Private companiesLegal Services • Allitone Verpakkingen

Contactgegevens Allitone Verpakkingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allitone Verpakkingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allitone Verpakkingen

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Heuveneindeweg 72A,3520, België

Telefoon (phone): 011 82 10 11 011 82 10 11

Fax (fax): 011 82 16 67 011 82 16 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allitone Verpakkingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allitone Verpakkingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allitone Verpakkingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allitone Verpakkingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allitone Verpakkingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allitone Verpakkingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allitone Verpakkingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allitone Verpakkingen
Products information Allitone Verpakkingen

BTW identificatienummer (tax): BE04503540039
Ondernemingsnummer: 8534149169
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Allitone Verpakkingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allitone Verpakkingen
(Get full report from official database of BE for Allitone Verpakkingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allitone Verpakkingen
Addition kinds of activities for Allitone Verpakkingen

353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
93110402. Financiën, belastingen en monetair beleid, staatsregering | Finance, taxation, and monetary policy, state government

Werken bij Allitone Verpakkingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allitone Verpakkingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allitone Verpakkingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allitone Verpakkingen. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van Allitone Verpakkingen in sociale netwerken
Look for responds of Allitone Verpakkingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allitone Verpakkingen. Laat een reactie achter voor Allitone Verpakkingen. Allitone Verpakkingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allitone Verpakkingen. Leave a respond for Allitone Verpakkingen. Allitone Verpakkingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allitone Verpakkingen op de google maps. Adres en contacten Allitone Verpakkingen
Location of Allitone Verpakkingen on the google maps. Address and contacts of Allitone Verpakkingen

Andere gerelateerde bedrijven als come Allitone Verpakkingen Allitone Verpakkingen: De Ryck BVBA | Ukiyo NV | Vermeulen R-M | Arcadel B.V.B.A. | Eurotherm N.V.

Other related companies as Allitone Verpakkingen: De Ryck BVBA | Ukiyo NV | Vermeulen R-M | Arcadel B.V.B.A. | Eurotherm N.V.

Allitone Verpakkingen is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is Allitone Verpakkingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503540039. Het bedrijf Allitone Verpakkingen bevindt zich op het adres: Heuveneindeweg 72A,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Allitone Verpakkingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Allitone Verpakkingen is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allitone Verpakkingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allitone Verpakkingen, openstaande posities, locatie van Allitone Verpakkingen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allitone Verpakkingen is a company, that was registered 1991 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is Allitone Verpakkingen, company assigned to the tax number BE04503540039. The company Allitone Verpakkingen is located at the address: Heuveneindeweg 72A,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Allitone Verpakkingen were not found.
The main activity of Allitone Verpakkingen is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Allitone Verpakkingen is not available. You also can look at reviews of Allitone Verpakkingen, open positions, location of Allitone Verpakkingen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allitone Verpakkingen, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allitone Verpakkingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allitone Verpakkingen, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allitone Verpakkingen, employees, financial statistics.