Vermeulen R-M

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Vermeulen R-M
Private companiesLegal Services • Vermeulen R-M

Contactgegevens Vermeulen R-M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeulen R-M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeulen R-M

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Pervijzestraat 12,2600, België

Telefoon (phone): 03 239 14 46; 03 239 48 32 03 239 14 46; 03 239 48 32

Fax (fax): 03 239 14 46 03 239 14 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeulen R-M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeulen R-M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeulen R-M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeulen R-M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeulen R-M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeulen R-M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeulen R-M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeulen R-M
Products information Vermeulen R-M

BTW identificatienummer (tax): BE08727233886
Ondernemingsnummer: 3549102783
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vermeulen R-M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeulen R-M
(Get full report from official database of BE for Vermeulen R-M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeulen R-M
Addition kinds of activities for Vermeulen R-M

22410408. Strapping webs | Strapping webs
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij Vermeulen R-M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeulen R-M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeulen R-M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeulen R-M. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Vermeulen R-M in sociale netwerken
Look for responds of Vermeulen R-M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeulen R-M. Laat een reactie achter voor Vermeulen R-M. Vermeulen R-M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeulen R-M. Leave a respond for Vermeulen R-M. Vermeulen R-M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeulen R-M op de google maps. Adres en contacten Vermeulen R-M
Location of Vermeulen R-M on the google maps. Address and contacts of Vermeulen R-M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeulen R-M Vermeulen R-M: Govaerts Geert | Marbor Natuursteen | BURO MARKET | HDM bvba | WALDMAN nv

Other related companies as Vermeulen R-M: Govaerts Geert | Marbor Natuursteen | BURO MARKET | HDM bvba | WALDMAN nv

Vermeulen R-M is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeulen R-M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08727233886. Het bedrijf Vermeulen R-M bevindt zich op het adres: Pervijzestraat 12,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vermeulen R-M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeulen R-M is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeulen R-M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeulen R-M, openstaande posities, locatie van Vermeulen R-M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermeulen R-M is a company, that was registered 2011 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Vermeulen R-M, company assigned to the tax number BE08727233886. The company Vermeulen R-M is located at the address: Pervijzestraat 12,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vermeulen R-M were not found.
The main activity of Vermeulen R-M is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeulen R-M is not available. You also can look at reviews of Vermeulen R-M, open positions, location of Vermeulen R-M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeulen R-M, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeulen R-M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeulen R-M, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeulen R-M, employees, financial statistics.