Ecole Pluri-Elles

Contactgegevens Ecole Pluri-Elles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecole Pluri-Elles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecole Pluri-Elles

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue de Pitteurs 23,4020, België

Telefoon (phone): 04 232 20 66 04 232 20 66

Fax (fax): 04 232 20 66 04 232 20 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecole Pluri-Elles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecole Pluri-Elles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecole Pluri-Elles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecole Pluri-Elles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecole Pluri-Elles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecole Pluri-Elles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecole Pluri-Elles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecole Pluri-Elles
Products information Ecole Pluri-Elles

BTW identificatienummer (tax): BE05951538085
Ondernemingsnummer: 2344451904
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ecole Pluri-Elles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecole Pluri-Elles
(Get full report from official database of BE for Ecole Pluri-Elles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecole Pluri-Elles
Addition kinds of activities for Ecole Pluri-Elles

7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
283407. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
38269906. Elementaire analysatoren | Elemental analyzers
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec

Werken bij Ecole Pluri-Elles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecole Pluri-Elles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecole Pluri-Elles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecole Pluri-Elles. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

Zoek naar antwoorden van Ecole Pluri-Elles in sociale netwerken
Look for responds of Ecole Pluri-Elles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecole Pluri-Elles. Laat een reactie achter voor Ecole Pluri-Elles. Ecole Pluri-Elles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecole Pluri-Elles. Leave a respond for Ecole Pluri-Elles. Ecole Pluri-Elles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecole Pluri-Elles op de google maps. Adres en contacten Ecole Pluri-Elles
Location of Ecole Pluri-Elles on the google maps. Address and contacts of Ecole Pluri-Elles

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecole Pluri-Elles Ecole Pluri-Elles: NEDERMAN SA | Meersman I.D. BVBA | Geotec International S.P.R.L. | Grafisch group Tuerlinckx N.V. | BD Systems sprl

Other related companies as Ecole Pluri-Elles: NEDERMAN SA | Meersman I.D. BVBA | Geotec International S.P.R.L. | Grafisch group Tuerlinckx N.V. | BD Systems sprl

Ecole Pluri-Elles is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is Ecole Pluri-Elles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05951538085. Het bedrijf Ecole Pluri-Elles bevindt zich op het adres: Rue de Pitteurs 23,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ecole Pluri-Elles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecole Pluri-Elles is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecole Pluri-Elles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecole Pluri-Elles, openstaande posities, locatie van Ecole Pluri-Elles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecole Pluri-Elles is a company, that was registered 2001 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is Ecole Pluri-Elles, company assigned to the tax number BE05951538085. The company Ecole Pluri-Elles is located at the address: Rue de Pitteurs 23,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ecole Pluri-Elles were not found.
The main activity of Ecole Pluri-Elles is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecole Pluri-Elles is not available. You also can look at reviews of Ecole Pluri-Elles, open positions, location of Ecole Pluri-Elles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecole Pluri-Elles, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecole Pluri-Elles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecole Pluri-Elles, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecole Pluri-Elles, employees, financial statistics.