Geotec International S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Geotec International S.P.R.L.
Private companiesChemicals and Allied Products • Geotec International S.P.R.L.

Contactgegevens Geotec International S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geotec International S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geotec International S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Passe-Tout-Outre 24, B-7941 Attre, België

Telefoon (phone): (068) 454303 (068) 454303

Fax (fax): (068) 455577 (068) 455577

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geotec International S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geotec International S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geotec International S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geotec International S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geotec International S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geotec International S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geotec International S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geotec International S.P.R.L.
Products information Geotec International S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01955261230
Ondernemingsnummer: 4704864501
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Geotec International S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geotec International S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Geotec International S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geotec International S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Geotec International S.P.R.L.

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
20330309. Fruitpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit purees: packaged in cans, jars, etc.
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
40119903. Stoomrails | Steam railroads
50920208. Speelgoed, nec | Toys, nec

Werken bij Geotec International S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geotec International S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geotec International S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geotec International S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van Geotec International S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Geotec International S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geotec International S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Geotec International S.P.R.L.. Geotec International S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geotec International S.P.R.L.. Leave a respond for Geotec International S.P.R.L.. Geotec International S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geotec International S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Geotec International S.P.R.L.
Location of Geotec International S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Geotec International S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Geotec International S.P.R.L. Geotec International S.P.R.L.: Van Severen Johan | Schelfhout | SPEELCIRCUIT TOP-FIT | Elisabet K. | Eurogrip bvba

Other related companies as Geotec International S.P.R.L.: Van Severen Johan | Schelfhout | SPEELCIRCUIT TOP-FIT | Elisabet K. | Eurogrip bvba

Geotec International S.P.R.L. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Geotec International S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955261230. Het bedrijf Geotec International S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Passe-Tout-Outre 24, B-7941 Attre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Geotec International S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geotec International S.P.R.L. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geotec International S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geotec International S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Geotec International S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geotec International S.P.R.L. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Geotec International S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01955261230. The company Geotec International S.P.R.L. is located at the address: Rue Passe-Tout-Outre 24, B-7941 Attre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Geotec International S.P.R.L. were not found.
The main activity of Geotec International S.P.R.L. is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Geotec International S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Geotec International S.P.R.L., open positions, location of Geotec International S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geotec International S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geotec International S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geotec International S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geotec International S.P.R.L., employees, financial statistics.