Procotec BVBA

Contactgegevens Procotec BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Procotec BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Procotec BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 25A,8200, België

Telefoon (phone): 050 32 06 11 050 32 06 11

Fax (fax): 050 32 06 88 050 32 06 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Procotec BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Procotec BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Procotec BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Procotec BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Procotec BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Procotec BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Procotec BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Procotec BVBA
Products information Procotec BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07312744140
Ondernemingsnummer: 3982513427
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Procotec BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Procotec BVBA
(Get full report from official database of BE for Procotec BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Procotec BVBA
Addition kinds of activities for Procotec BVBA

922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
83610104. Kinderdorpen | Children's villages
86119900. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec

Werken bij Procotec BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Procotec BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Procotec BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Procotec BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zij zoeken een carrossier.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

  Regio: APPELS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

 • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

 • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

 • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

  Regio: PERK

  Bedrijf: ELECTRO 80

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

 • Software developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PVS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

 • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ADECCO HERSTAL

  Type: Werfreserve

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Procotec BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Procotec BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Procotec BVBA. Laat een reactie achter voor Procotec BVBA. Procotec BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Procotec BVBA. Leave a respond for Procotec BVBA. Procotec BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Procotec BVBA op de google maps. Adres en contacten Procotec BVBA
Location of Procotec BVBA on the google maps. Address and contacts of Procotec BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Procotec BVBA Procotec BVBA: Jeebee | Orye J-Rozencentrum | Pieters Johan | Gobulex B.V.B.A. | BPC International

Other related companies as Procotec BVBA: Jeebee | Orye J-Rozencentrum | Pieters Johan | Gobulex B.V.B.A. | BPC International

Procotec BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Procotec BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07312744140. Het bedrijf Procotec BVBA bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 25A,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Procotec BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Procotec BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Procotec BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Procotec BVBA, openstaande posities, locatie van Procotec BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Procotec BVBA is a company, that was registered 2015 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Procotec BVBA, company assigned to the tax number BE07312744140. The company Procotec BVBA is located at the address: Lieven Bauwensstraat 25A,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Procotec BVBA were not found.
The main activity of Procotec BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Procotec BVBA is not available. You also can look at reviews of Procotec BVBA, open positions, location of Procotec BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Procotec BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Procotec BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Procotec BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Procotec BVBA, employees, financial statistics.