BPC International

Contactgegevens BPC International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BPC International: address, phone, fax, email, website, opening hours

BPC International

Regio (region): Zomergem 9930 - BE, België

Adres (address): Park Ter Daelhem, België

Telefoon (phone): +32.9.3726377 +32.9.3726377

Fax (fax): +32.9.3724188 +32.9.3724188

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BPC International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BPC International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BPC International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BPC International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BPC International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BPC International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BPC International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BPC International
Products information BPC International

BTW identificatienummer (tax): BE02239807128
Ondernemingsnummer: 6725250244
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BPC International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BPC International
(Get full report from official database of BE for BPC International)

Aanvulling soorten activiteiten voor BPC International
Addition kinds of activities for BPC International

349401. Buisleidingen | Pipe fittings
511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
34430200. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
39310304. Fluiten en delen | Flutes and parts
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse

Werken bij BPC International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BPC International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BPC International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BPC International. Looking for open vacancies in other companies

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

Zoek naar antwoorden van BPC International in sociale netwerken
Look for responds of BPC International in social networks

Lees alle opmerkingen voor BPC International. Laat een reactie achter voor BPC International. BPC International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BPC International. Leave a respond for BPC International. BPC International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BPC International op de google maps. Adres en contacten BPC International
Location of BPC International on the google maps. Address and contacts of BPC International

Andere gerelateerde bedrijven als come BPC International BPC International: LOCAMACHINE SA | Shop Design BVBA | Flandrex BVBA | GOLDMAN NV | Ateliers Drion

Other related companies as BPC International: LOCAMACHINE SA | Shop Design BVBA | Flandrex BVBA | GOLDMAN NV | Ateliers Drion

BPC International is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Zomergem 9930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BPC International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02239807128. Het bedrijf BPC International bevindt zich op het adres: Park Ter Daelhem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BPC International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BPC International is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BPC International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BPC International, openstaande posities, locatie van BPC International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BPC International is a company, that was registered 2004 in Zomergem 9930 - BE region, Belgium. Full name of company is BPC International, company assigned to the tax number BE02239807128. The company BPC International is located at the address: Park Ter Daelhem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BPC International were not found.
The main activity of BPC International is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BPC International is not available. You also can look at reviews of BPC International, open positions, location of BPC International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BPC International, Zomergem 9930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BPC International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BPC International, Zomergem 9930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BPC International, employees, financial statistics.