Eurodal N.V.

Contactgegevens Eurodal N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurodal N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurodal N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 14, B-2280 Grobbendonk, België

Telefoon (phone): (014) 500591 (014) 500591

Fax (fax): (014) 517210 (014) 517210

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurodal N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurodal N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurodal N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurodal N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurodal N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurodal N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurodal N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurodal N.V.
Products information Eurodal N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09137298583
Ondernemingsnummer: 9457824707
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eurodal N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurodal N.V.
(Get full report from official database of BE for Eurodal N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurodal N.V.
Addition kinds of activities for Eurodal N.V.

384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture

Werken bij Eurodal N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurodal N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurodal N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurodal N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Izegem,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van Eurodal N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Eurodal N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurodal N.V.. Laat een reactie achter voor Eurodal N.V.. Eurodal N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurodal N.V.. Leave a respond for Eurodal N.V.. Eurodal N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurodal N.V. op de google maps. Adres en contacten Eurodal N.V.
Location of Eurodal N.V. on the google maps. Address and contacts of Eurodal N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurodal N.V. Eurodal N.V.: Velodroom BVBA | NETNET BVBA | Aannemingen Michiels BVBA | BRG S.A. | European Chartering Systems NV

Other related companies as Eurodal N.V.: Velodroom BVBA | NETNET BVBA | Aannemingen Michiels BVBA | BRG S.A. | European Chartering Systems NV

Eurodal N.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Eurodal N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09137298583. Het bedrijf Eurodal N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg 14, B-2280 Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eurodal N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurodal N.V. is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurodal N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurodal N.V., openstaande posities, locatie van Eurodal N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurodal N.V. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Eurodal N.V., company assigned to the tax number BE09137298583. The company Eurodal N.V. is located at the address: Industrieweg 14, B-2280 Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eurodal N.V. were not found.
The main activity of Eurodal N.V. is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurodal N.V. is not available. You also can look at reviews of Eurodal N.V., open positions, location of Eurodal N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurodal N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurodal N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurodal N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurodal N.V., employees, financial statistics.