AAA-Rombaut BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • AAA-Rombaut BVBA
Private companiesTransportation by Air • AAA-Rombaut BVBA

Contactgegevens AAA-Rombaut BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAA-Rombaut BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAA-Rombaut BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kampioensstraat 9A,2020, België

Telefoon (phone): 03 237 75 93; 0475 69 67 58 03 237 75 93; 0475 69 67 58

Fax (fax): 03 237 60 68 03 237 60 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAA-Rombaut BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAA-Rombaut BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAA-Rombaut BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAA-Rombaut BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAA-Rombaut BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAA-Rombaut BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAA-Rombaut BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAA-Rombaut BVBA
Products information AAA-Rombaut BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06440429687
Ondernemingsnummer: 6441253662
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AAA-Rombaut BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAA-Rombaut BVBA
(Get full report from official database of BE for AAA-Rombaut BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAA-Rombaut BVBA
Addition kinds of activities for AAA-Rombaut BVBA

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
27110102. Baanafdrukken en krantenuitgeverijen gecombineerd | Job printing and newspaper publishing combined
34529900. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, nec | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
51491100. Bakbenodigdheden | Baking supplies
59991602. Kunstbloemen | Artificial flowers

Werken bij AAA-Rombaut BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAA-Rombaut BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAA-Rombaut BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAA-Rombaut BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van AAA-Rombaut BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AAA-Rombaut BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAA-Rombaut BVBA. Laat een reactie achter voor AAA-Rombaut BVBA. AAA-Rombaut BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAA-Rombaut BVBA. Leave a respond for AAA-Rombaut BVBA. AAA-Rombaut BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAA-Rombaut BVBA op de google maps. Adres en contacten AAA-Rombaut BVBA
Location of AAA-Rombaut BVBA on the google maps. Address and contacts of AAA-Rombaut BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AAA-Rombaut BVBA AAA-Rombaut BVBA: VAES PETRA | Neverbreak BVBA | VVV DAMME | EUROSPEAK NV | Vard Broyeurs & Procédés S.A.

Other related companies as AAA-Rombaut BVBA: VAES PETRA | Neverbreak BVBA | VVV DAMME | EUROSPEAK NV | Vard Broyeurs & Procédés S.A.

AAA-Rombaut BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is AAA-Rombaut BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06440429687. Het bedrijf AAA-Rombaut BVBA bevindt zich op het adres: Kampioensstraat 9A,2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 697,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AAA-Rombaut BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAA-Rombaut BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAA-Rombaut BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAA-Rombaut BVBA, openstaande posities, locatie van AAA-Rombaut BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAA-Rombaut BVBA is a company, that was registered 1994 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is AAA-Rombaut BVBA, company assigned to the tax number BE06440429687. The company AAA-Rombaut BVBA is located at the address: Kampioensstraat 9A,2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 697,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AAA-Rombaut BVBA were not found.
The main activity of AAA-Rombaut BVBA is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AAA-Rombaut BVBA is not available. You also can look at reviews of AAA-Rombaut BVBA, open positions, location of AAA-Rombaut BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAA-Rombaut BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAA-Rombaut BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAA-Rombaut BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAA-Rombaut BVBA, employees, financial statistics.