VVV DAMME

Contactgegevens VVV DAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VVV DAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

VVV DAMME

Regio (region): Damme, België

Adres (address): Jacob van Maerlantstraat 3,8340, België

Telefoon (phone): +32 (63) 910-59-48 +32 (63) 910-59-48

Fax (fax): +32 (71) 539-58-47 +32 (71) 539-58-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VVV DAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VVV DAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VVV DAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VVV DAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VVV DAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VVV DAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VVV DAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VVV DAMME
Products information VVV DAMME

BTW identificatienummer (tax): BE08134521484
Ondernemingsnummer: 7107025146
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VVV DAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VVV DAMME
(Get full report from official database of BE for VVV DAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor VVV DAMME
Addition kinds of activities for VVV DAMME

353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
571904. Venster meubilair | Window furnishings
17619905. Chute installatie (linnen, mail, afval, enz.) | Chute installation (linen, mail, trash, etc.)
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij VVV DAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VVV DAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VVV DAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VVV DAMME. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

 • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Junior Calculator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

 • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

 • Ervaren elektricien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

 • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

 • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: STANDMARK

  Type: Vaste Job

  - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

Zoek naar antwoorden van VVV DAMME in sociale netwerken
Look for responds of VVV DAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor VVV DAMME. Laat een reactie achter voor VVV DAMME. VVV DAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VVV DAMME. Leave a respond for VVV DAMME. VVV DAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VVV DAMME op de google maps. Adres en contacten VVV DAMME
Location of VVV DAMME on the google maps. Address and contacts of VVV DAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come VVV DAMME VVV DAMME: Franki Geotechnics B | Green & Clean SPRL | Dono BVBA | SMEETS & Fils | Dupont Video Service Tijdelijke handelsv.

Other related companies as VVV DAMME: Franki Geotechnics B | Green & Clean SPRL | Dono BVBA | SMEETS & Fils | Dupont Video Service Tijdelijke handelsv.

VVV DAMME is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Damme, België. De volledige naam van het bedrijf is VVV DAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08134521484. Het bedrijf VVV DAMME bevindt zich op het adres: Jacob van Maerlantstraat 3,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VVV DAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VVV DAMME is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VVV DAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VVV DAMME, openstaande posities, locatie van VVV DAMME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VVV DAMME is a company, that was registered 2015 in Damme region, Belgium. Full name of company is VVV DAMME, company assigned to the tax number BE08134521484. The company VVV DAMME is located at the address: Jacob van Maerlantstraat 3,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 707,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VVV DAMME were not found.
The main activity of VVV DAMME is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VVV DAMME is not available. You also can look at reviews of VVV DAMME, open positions, location of VVV DAMME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VVV DAMME, Damme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VVV DAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VVV DAMME, Damme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VVV DAMME, employees, financial statistics.