SALLE DE FETES JOEPIE

Contactgegevens SALLE DE FETES JOEPIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALLE DE FETES JOEPIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALLE DE FETES JOEPIE

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 1236,1160, België

Telefoon (phone): 02 672 84 84 02 672 84 84

Fax (fax): +32 (67) 660-18-55 +32 (67) 660-18-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALLE DE FETES JOEPIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALLE DE FETES JOEPIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALLE DE FETES JOEPIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALLE DE FETES JOEPIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALLE DE FETES JOEPIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALLE DE FETES JOEPIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALLE DE FETES JOEPIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALLE DE FETES JOEPIE
Products information SALLE DE FETES JOEPIE

BTW identificatienummer (tax): BE01513885498
Ondernemingsnummer: 1961853027
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SALLE DE FETES JOEPIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALLE DE FETES JOEPIE
(Get full report from official database of BE for SALLE DE FETES JOEPIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALLE DE FETES JOEPIE
Addition kinds of activities for SALLE DE FETES JOEPIE

078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
203401. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
76220401. Antenne reparatie | Antenna repair

Werken bij SALLE DE FETES JOEPIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALLE DE FETES JOEPIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALLE DE FETES JOEPIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALLE DE FETES JOEPIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van SALLE DE FETES JOEPIE in sociale netwerken
Look for responds of SALLE DE FETES JOEPIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALLE DE FETES JOEPIE. Laat een reactie achter voor SALLE DE FETES JOEPIE. SALLE DE FETES JOEPIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALLE DE FETES JOEPIE. Leave a respond for SALLE DE FETES JOEPIE. SALLE DE FETES JOEPIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALLE DE FETES JOEPIE op de google maps. Adres en contacten SALLE DE FETES JOEPIE
Location of SALLE DE FETES JOEPIE on the google maps. Address and contacts of SALLE DE FETES JOEPIE

Andere gerelateerde bedrijven als come SALLE DE FETES JOEPIE SALLE DE FETES JOEPIE: Raveydts Industriebouw BVBA | Agence Notredame BVBA | NetVoice | Santos Java sprl | Wilfried Maes

Other related companies as SALLE DE FETES JOEPIE: Raveydts Industriebouw BVBA | Agence Notredame BVBA | NetVoice | Santos Java sprl | Wilfried Maes

SALLE DE FETES JOEPIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is SALLE DE FETES JOEPIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513885498. Het bedrijf SALLE DE FETES JOEPIE bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 1236,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SALLE DE FETES JOEPIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALLE DE FETES JOEPIE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALLE DE FETES JOEPIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALLE DE FETES JOEPIE, openstaande posities, locatie van SALLE DE FETES JOEPIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SALLE DE FETES JOEPIE is a company, that was registered 1985 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is SALLE DE FETES JOEPIE, company assigned to the tax number BE01513885498. The company SALLE DE FETES JOEPIE is located at the address: Waverse steenweg 1236,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SALLE DE FETES JOEPIE were not found.
The main activity of SALLE DE FETES JOEPIE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SALLE DE FETES JOEPIE is not available. You also can look at reviews of SALLE DE FETES JOEPIE, open positions, location of SALLE DE FETES JOEPIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALLE DE FETES JOEPIE, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALLE DE FETES JOEPIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALLE DE FETES JOEPIE, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALLE DE FETES JOEPIE, employees, financial statistics.