Wilfried Maes

Contactgegevens Wilfried Maes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilfried Maes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilfried Maes

Regio (region): GENT Oost Vlaanderen 9000 - Belgium, België

Adres (address): Wolterslaan 10, België

Telefoon (phone): +32 (61) 899-92-75 +32 (61) 899-92-75

Fax (fax): 09 32 9 238 43 48 09 32 9 238 43 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilfried Maes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilfried Maes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilfried Maes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilfried Maes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilfried Maes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilfried Maes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilfried Maes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilfried Maes
Products information Wilfried Maes

BTW identificatienummer (tax): BE09265014648
Ondernemingsnummer: 1755584716
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wilfried Maes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilfried Maes
(Get full report from official database of BE for Wilfried Maes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilfried Maes
Addition kinds of activities for Wilfried Maes

964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
51990501. Schildleer | Chamois leather
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand

Werken bij Wilfried Maes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilfried Maes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilfried Maes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilfried Maes. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van Wilfried Maes in sociale netwerken
Look for responds of Wilfried Maes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilfried Maes. Laat een reactie achter voor Wilfried Maes. Wilfried Maes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilfried Maes. Leave a respond for Wilfried Maes. Wilfried Maes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilfried Maes op de google maps. Adres en contacten Wilfried Maes
Location of Wilfried Maes on the google maps. Address and contacts of Wilfried Maes

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilfried Maes Wilfried Maes: Bontems Photos SPRL | Verbeelen NV | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | CD&V -Christen-Democratisch en Vlaams | Guenter Soeldner

Other related companies as Wilfried Maes: Bontems Photos SPRL | Verbeelen NV | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | CD&V -Christen-Democratisch en Vlaams | Guenter Soeldner

Wilfried Maes is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio GENT Oost Vlaanderen 9000 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilfried Maes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265014648. Het bedrijf Wilfried Maes bevindt zich op het adres: Wolterslaan 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wilfried Maes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wilfried Maes is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilfried Maes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilfried Maes, openstaande posities, locatie van Wilfried Maes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wilfried Maes is a company, that was registered 1994 in GENT Oost Vlaanderen 9000 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Wilfried Maes, company assigned to the tax number BE09265014648. The company Wilfried Maes is located at the address: Wolterslaan 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wilfried Maes were not found.
The main activity of Wilfried Maes is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilfried Maes is not available. You also can look at reviews of Wilfried Maes, open positions, location of Wilfried Maes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilfried Maes, GENT Oost Vlaanderen 9000 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilfried Maes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilfried Maes, GENT Oost Vlaanderen 9000 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilfried Maes, employees, financial statistics.