PMH B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenBosbouw • PMH B.V.B.A.
Private companiesForestry • PMH B.V.B.A.

Contactgegevens PMH B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PMH B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PMH B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rode Akkers 2, B-2460 Kasterlee, België

Telefoon (phone): (014) 851126 (014) 851126

Fax (fax): (014) 853347 (014) 853347

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PMH B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PMH B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PMH B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PMH B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PMH B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PMH B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PMH B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PMH B.V.B.A.
Products information PMH B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06400878906
Ondernemingsnummer: 8071624755
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PMH B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PMH B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for PMH B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PMH B.V.B.A.
Addition kinds of activities for PMH B.V.B.A.

26730300. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical
52110103. lambrizering | Paneling
58129903. Traiteurs | Caterers
86610116. Grieks-orthodoxe kerk | Greek orthodox church
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij PMH B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PMH B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PMH B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PMH B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

Zoek naar antwoorden van PMH B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of PMH B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PMH B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor PMH B.V.B.A.. PMH B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PMH B.V.B.A.. Leave a respond for PMH B.V.B.A.. PMH B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PMH B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten PMH B.V.B.A.
Location of PMH B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of PMH B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come PMH B.V.B.A. PMH B.V.B.A.: A. Van Den Bosch BVBA | Avam | Van Zessen BVBA | Idero bvba | PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

Other related companies as PMH B.V.B.A.: A. Van Den Bosch BVBA | Avam | Van Zessen BVBA | Idero bvba | PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

PMH B.V.B.A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is PMH B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06400878906. Het bedrijf PMH B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Rode Akkers 2, B-2460 Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PMH B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PMH B.V.B.A. is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PMH B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PMH B.V.B.A., openstaande posities, locatie van PMH B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PMH B.V.B.A. is a company, that was registered 1990 in Belgium region, Belgium. Full name of company is PMH B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06400878906. The company PMH B.V.B.A. is located at the address: Rode Akkers 2, B-2460 Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PMH B.V.B.A. were not found.
The main activity of PMH B.V.B.A. is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PMH B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of PMH B.V.B.A., open positions, location of PMH B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PMH B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PMH B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PMH B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PMH B.V.B.A., employees, financial statistics.