PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

Particuliere bedrijvenBosbouw • PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES
Private companiesForestry • PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

Contactgegevens PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Belgiëplein,1020, België

Telefoon (phone): 02 474 82 63; 02 474 82 77 02 474 82 63; 02 474 82 77

Fax (fax): 02 474 83 97 02 474 83 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES
Products information PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE09116149902
Ondernemingsnummer: 4017120361
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

299201. Smeeroliën | Lubricating oils
07230202. Corn shelling diensten | Corn shelling services
20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
28360300. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
38269910. microzuilen | Microprobes
39990101. Stoelen, hydraulische, kapper en schoonheidssalon | Chairs, hydraulic, barber and beauty shop
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec

Werken bij PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. Leave a respond for PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES. PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES
Location of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES: Clean Tapis SC | DANIEL DEKERF | Sixtine SA | Vapo BVBA | Pan-Terre S.A.

Other related companies as PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES: Clean Tapis SC | DANIEL DEKERF | Sixtine SA | Vapo BVBA | Pan-Terre S.A.

PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09116149902. Het bedrijf PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: Belgiëplein,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES is a company, that was registered 1996 in Brussel region, Belgium. Full name of company is PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE09116149902. The company PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES is located at the address: Belgiëplein,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES were not found.
The main activity of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, open positions, location of PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARC DES EXPOSITIONS DE BRUXELLES, employees, financial statistics.