Monacor Belgium N.V.

Contactgegevens Monacor Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Monacor Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Monacor Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Broechemsesteenweg 121b, B-2520 Emblem, België

Telefoon (phone): (03) 4802366 (03) 4802366

Fax (fax): (03) 4893207 (03) 4893207

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Monacor Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Monacor Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Monacor Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Monacor Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Monacor Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Monacor Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Monacor Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Monacor Belgium N.V.
Products information Monacor Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06100952148
Ondernemingsnummer: 6185272216
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Monacor Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Monacor Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Monacor Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Monacor Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Monacor Belgium N.V.

481200. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
782202. Film verhuur diensten | Film rental services
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
48329901. Etnische programmering | Ethnic programming
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control

Werken bij Monacor Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Monacor Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Monacor Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Monacor Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van Monacor Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Monacor Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Monacor Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Monacor Belgium N.V.. Monacor Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Monacor Belgium N.V.. Leave a respond for Monacor Belgium N.V.. Monacor Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Monacor Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Monacor Belgium N.V.
Location of Monacor Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Monacor Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Monacor Belgium N.V. Monacor Belgium N.V.: EVK AIRCONDITIONING NV | De Clercq | Peeters Meubelen | INSTITUT TECHNIQUE ET AGRICOLE DE LA PROVINCE DU HAINAUT-PROMOTION SOCIALE | Turbowinds N.V.S.A.

Other related companies as Monacor Belgium N.V.: EVK AIRCONDITIONING NV | De Clercq | Peeters Meubelen | INSTITUT TECHNIQUE ET AGRICOLE DE LA PROVINCE DU HAINAUT-PROMOTION SOCIALE | Turbowinds N.V.S.A.

Monacor Belgium N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Monacor Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06100952148. Het bedrijf Monacor Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Broechemsesteenweg 121b, B-2520 Emblem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Monacor Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Monacor Belgium N.V. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Monacor Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Monacor Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Monacor Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Monacor Belgium N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Monacor Belgium N.V., company assigned to the tax number BE06100952148. The company Monacor Belgium N.V. is located at the address: Broechemsesteenweg 121b, B-2520 Emblem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Monacor Belgium N.V. were not found.
The main activity of Monacor Belgium N.V. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Monacor Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Monacor Belgium N.V., open positions, location of Monacor Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Monacor Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Monacor Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Monacor Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Monacor Belgium N.V., employees, financial statistics.