Aertsen & Partners NV

Contactgegevens Aertsen & Partners NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aertsen & Partners NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aertsen & Partners NV

Regio (region): Hoogstraten (Meer), België

Adres (address): Meerdorp 6,2321, België

Telefoon (phone): 03 315 80 20 03 315 80 20

Fax (fax): 03 315 03 79 03 315 03 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aertsen & Partners NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aertsen & Partners NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aertsen & Partners NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aertsen & Partners NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aertsen & Partners NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aertsen & Partners NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aertsen & Partners NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aertsen & Partners NV
Products information Aertsen & Partners NV

BTW identificatienummer (tax): BE04255523681
Ondernemingsnummer: 2820434570
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aertsen & Partners NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aertsen & Partners NV
(Get full report from official database of BE for Aertsen & Partners NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aertsen & Partners NV
Addition kinds of activities for Aertsen & Partners NV

201502. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement

Werken bij Aertsen & Partners NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aertsen & Partners NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aertsen & Partners NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aertsen & Partners NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Aertsen & Partners NV in sociale netwerken
Look for responds of Aertsen & Partners NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aertsen & Partners NV. Laat een reactie achter voor Aertsen & Partners NV. Aertsen & Partners NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aertsen & Partners NV. Leave a respond for Aertsen & Partners NV. Aertsen & Partners NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aertsen & Partners NV op de google maps. Adres en contacten Aertsen & Partners NV
Location of Aertsen & Partners NV on the google maps. Address and contacts of Aertsen & Partners NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aertsen & Partners NV Aertsen & Partners NV: Auto Pro | Hulpmiddelencentrale NV | Bevers J & P bvba | Impulsafe | pixelindustries

Other related companies as Aertsen & Partners NV: Auto Pro | Hulpmiddelencentrale NV | Bevers J & P bvba | Impulsafe | pixelindustries

Aertsen & Partners NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hoogstraten (Meer), België. De volledige naam van het bedrijf is Aertsen & Partners NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04255523681. Het bedrijf Aertsen & Partners NV bevindt zich op het adres: Meerdorp 6,2321. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aertsen & Partners NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aertsen & Partners NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aertsen & Partners NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aertsen & Partners NV, openstaande posities, locatie van Aertsen & Partners NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aertsen & Partners NV is a company, that was registered 2017 in Hoogstraten (Meer) region, Belgium. Full name of company is Aertsen & Partners NV, company assigned to the tax number BE04255523681. The company Aertsen & Partners NV is located at the address: Meerdorp 6,2321. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aertsen & Partners NV were not found.
The main activity of Aertsen & Partners NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aertsen & Partners NV is not available. You also can look at reviews of Aertsen & Partners NV, open positions, location of Aertsen & Partners NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aertsen & Partners NV, Hoogstraten (Meer): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aertsen & Partners NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aertsen & Partners NV, Hoogstraten (Meer): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aertsen & Partners NV, employees, financial statistics.