I.A.C.C. SA

Contactgegevens I.A.C.C. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.A.C.C. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.A.C.C. SA

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Rue Sainte-Anne 12,1410, België

Telefoon (phone): 02 353 07 88 02 353 07 88

Fax (fax): 02 353 17 21 02 353 17 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.A.C.C. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.A.C.C. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.A.C.C. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.A.C.C. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.A.C.C. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.A.C.C. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.A.C.C. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.A.C.C. SA
Products information I.A.C.C. SA

BTW identificatienummer (tax): BE08394897460
Ondernemingsnummer: 1623748779
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in I.A.C.C. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.A.C.C. SA
(Get full report from official database of BE for I.A.C.C. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.A.C.C. SA
Addition kinds of activities for I.A.C.C. SA

16239900. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
16239906. Ondergrondse utilities contractor | Underground utilities contractor
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
39440108. driewielers | Tricycles
52110105. zijspoor | Siding
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec

Werken bij I.A.C.C. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.A.C.C. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.A.C.C. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.A.C.C. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van I.A.C.C. SA in sociale netwerken
Look for responds of I.A.C.C. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.A.C.C. SA. Laat een reactie achter voor I.A.C.C. SA. I.A.C.C. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.A.C.C. SA. Leave a respond for I.A.C.C. SA. I.A.C.C. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.A.C.C. SA op de google maps. Adres en contacten I.A.C.C. SA
Location of I.A.C.C. SA on the google maps. Address and contacts of I.A.C.C. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come I.A.C.C. SA I.A.C.C. SA: Theoria | Pac-Design BVBA | Indibel scrl SCRL | VOYAGES, LOISIRS & VACANCES | Freson & Fils S.A.

Other related companies as I.A.C.C. SA: Theoria | Pac-Design BVBA | Indibel scrl SCRL | VOYAGES, LOISIRS & VACANCES | Freson & Fils S.A.

I.A.C.C. SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is I.A.C.C. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394897460. Het bedrijf I.A.C.C. SA bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Anne 12,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in I.A.C.C. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.A.C.C. SA is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.A.C.C. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.A.C.C. SA, openstaande posities, locatie van I.A.C.C. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.A.C.C. SA is a company, that was registered 2003 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is I.A.C.C. SA, company assigned to the tax number BE08394897460. The company I.A.C.C. SA is located at the address: Rue Sainte-Anne 12,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in I.A.C.C. SA were not found.
The main activity of I.A.C.C. SA is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of I.A.C.C. SA is not available. You also can look at reviews of I.A.C.C. SA, open positions, location of I.A.C.C. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.A.C.C. SA, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.A.C.C. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.A.C.C. SA, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.A.C.C. SA, employees, financial statistics.