AMS Benelux B.V.B.A.

Contactgegevens AMS Benelux B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMS Benelux B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMS Benelux B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Toekomststraat 10, B-1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): (02) 7203393 (02) 7203393

Fax (fax): (02) 7217771 (02) 7217771

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMS Benelux B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMS Benelux B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMS Benelux B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMS Benelux B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMS Benelux B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMS Benelux B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMS Benelux B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMS Benelux B.V.B.A.
Products information AMS Benelux B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03795745849
Ondernemingsnummer: 7148498535
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AMS Benelux B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMS Benelux B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for AMS Benelux B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMS Benelux B.V.B.A.
Addition kinds of activities for AMS Benelux B.V.B.A.

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
31110401. Zakleder | Bag leather
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
35450300. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric

Werken bij AMS Benelux B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMS Benelux B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMS Benelux B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMS Benelux B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

Zoek naar antwoorden van AMS Benelux B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of AMS Benelux B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMS Benelux B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor AMS Benelux B.V.B.A.. AMS Benelux B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMS Benelux B.V.B.A.. Leave a respond for AMS Benelux B.V.B.A.. AMS Benelux B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMS Benelux B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten AMS Benelux B.V.B.A.
Location of AMS Benelux B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of AMS Benelux B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come AMS Benelux B.V.B.A. AMS Benelux B.V.B.A.: Vulsteke Rik Industrial nv | Valbusko C.V. CV | CID ELECTRONIC | Garage Thiry SPRL | J K Events sprl

Other related companies as AMS Benelux B.V.B.A.: Vulsteke Rik Industrial nv | Valbusko C.V. CV | CID ELECTRONIC | Garage Thiry SPRL | J K Events sprl

AMS Benelux B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AMS Benelux B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03795745849. Het bedrijf AMS Benelux B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Toekomststraat 10, B-1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AMS Benelux B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMS Benelux B.V.B.A. is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMS Benelux B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMS Benelux B.V.B.A., openstaande posities, locatie van AMS Benelux B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMS Benelux B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AMS Benelux B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03795745849. The company AMS Benelux B.V.B.A. is located at the address: Toekomststraat 10, B-1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AMS Benelux B.V.B.A. were not found.
The main activity of AMS Benelux B.V.B.A. is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AMS Benelux B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of AMS Benelux B.V.B.A., open positions, location of AMS Benelux B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMS Benelux B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMS Benelux B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMS Benelux B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMS Benelux B.V.B.A., employees, financial statistics.