Sylva Gaume S.P.R.L.

Contactgegevens Sylva Gaume S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sylva Gaume S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sylva Gaume S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Albert I 85, B-6810 Izel, België

Telefoon (phone): (061) 311739 (061) 311739

Fax (fax): (061) 315189 (061) 315189

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sylva Gaume S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sylva Gaume S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sylva Gaume S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sylva Gaume S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sylva Gaume S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sylva Gaume S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sylva Gaume S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sylva Gaume S.P.R.L.
Products information Sylva Gaume S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06981231689
Ondernemingsnummer: 6710693359
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sylva Gaume S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sylva Gaume S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Sylva Gaume S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sylva Gaume S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Sylva Gaume S.P.R.L.

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
50840808. lieren | Winches
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij Sylva Gaume S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sylva Gaume S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sylva Gaume S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sylva Gaume S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

Zoek naar antwoorden van Sylva Gaume S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Sylva Gaume S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sylva Gaume S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Sylva Gaume S.P.R.L.. Sylva Gaume S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sylva Gaume S.P.R.L.. Leave a respond for Sylva Gaume S.P.R.L.. Sylva Gaume S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sylva Gaume S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Sylva Gaume S.P.R.L.
Location of Sylva Gaume S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Sylva Gaume S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sylva Gaume S.P.R.L. Sylva Gaume S.P.R.L.: Schutters NV | MOTO HOUSE-MAISON DE LA MOTO SA | Wellness | A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV | CLM

Other related companies as Sylva Gaume S.P.R.L.: Schutters NV | MOTO HOUSE-MAISON DE LA MOTO SA | Wellness | A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV | CLM

Sylva Gaume S.P.R.L. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sylva Gaume S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06981231689. Het bedrijf Sylva Gaume S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Albert I 85, B-6810 Izel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sylva Gaume S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sylva Gaume S.P.R.L. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sylva Gaume S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sylva Gaume S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Sylva Gaume S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sylva Gaume S.P.R.L. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sylva Gaume S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06981231689. The company Sylva Gaume S.P.R.L. is located at the address: Rue Albert I 85, B-6810 Izel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sylva Gaume S.P.R.L. were not found.
The main activity of Sylva Gaume S.P.R.L. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sylva Gaume S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Sylva Gaume S.P.R.L., open positions, location of Sylva Gaume S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sylva Gaume S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sylva Gaume S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sylva Gaume S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sylva Gaume S.P.R.L., employees, financial statistics.