A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV

Contactgegevens A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Merksemsesteenweg 225,2100, België

Telefoon (phone): 03 324 66 13 03 324 66 13

Fax (fax): 03 324 09 90 03 324 09 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV
Products information A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV

BTW identificatienummer (tax): BE01354583740
Ondernemingsnummer: 5278625488
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV
(Get full report from official database of BE for A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV
Addition kinds of activities for A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV

14749903. Potash mijnbouw | Potash mining
20799904. Olie, gehydrogeneerde: eetbaar | Oil, hydrogenated: edible
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
26780204. Tabletten, type correspondentie: gemaakt van aangekochte materialen | Tablets, correspondence type: made from purchased materials
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services

Werken bij A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV in sociale netwerken
Look for responds of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. Laat een reactie achter voor A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. Leave a respond for A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV. A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV op de google maps. Adres en contacten A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV
Location of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV on the google maps. Address and contacts of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV: Intertech | RESIDENCE | Tattoo Ink | DOMAINE ALLARD (LE) | Denayer NV

Other related companies as A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV: Intertech | RESIDENCE | Tattoo Ink | DOMAINE ALLARD (LE) | Denayer NV

A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01354583740. Het bedrijf A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV bevindt zich op het adres: Merksemsesteenweg 225,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, openstaande posities, locatie van A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV is a company, that was registered 2004 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, company assigned to the tax number BE01354583740. The company A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV is located at the address: Merksemsesteenweg 225,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV were not found.
The main activity of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV is not available. You also can look at reviews of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, open positions, location of A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV, employees, financial statistics.