Spike Technology Europe B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • Spike Technology Europe B.V.B.A.

Contactgegevens Spike Technology Europe B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spike Technology Europe B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spike Technology Europe B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ring 999, B-2910 Essen, België

Telefoon (phone): (03) 6676756 (03) 6676756

Fax (fax): (03) 6674063 (03) 6674063

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spike Technology Europe B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spike Technology Europe B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spike Technology Europe B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spike Technology Europe B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spike Technology Europe B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spike Technology Europe B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spike Technology Europe B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spike Technology Europe B.V.B.A.
Products information Spike Technology Europe B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07638763427
Ondernemingsnummer: 3230773925
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Spike Technology Europe B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spike Technology Europe B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Spike Technology Europe B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spike Technology Europe B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Spike Technology Europe B.V.B.A.

209906. Suiker | Sugar
242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
37140600. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
51929902. Tijdschriften | Magazines
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij Spike Technology Europe B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spike Technology Europe B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spike Technology Europe B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spike Technology Europe B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van Spike Technology Europe B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Spike Technology Europe B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spike Technology Europe B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Spike Technology Europe B.V.B.A.. Spike Technology Europe B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spike Technology Europe B.V.B.A.. Leave a respond for Spike Technology Europe B.V.B.A.. Spike Technology Europe B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spike Technology Europe B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Spike Technology Europe B.V.B.A.
Location of Spike Technology Europe B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Spike Technology Europe B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Spike Technology Europe B.V.B.A. Spike Technology Europe B.V.B.A.: Artenova | ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION | Olympia NV | lvi | Polymar B.V.B.A.

Other related companies as Spike Technology Europe B.V.B.A.: Artenova | ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION | Olympia NV | lvi | Polymar B.V.B.A.

Spike Technology Europe B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Spike Technology Europe B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07638763427. Het bedrijf Spike Technology Europe B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ring 999, B-2910 Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Spike Technology Europe B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spike Technology Europe B.V.B.A. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spike Technology Europe B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spike Technology Europe B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Spike Technology Europe B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Spike Technology Europe B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Spike Technology Europe B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07638763427. The company Spike Technology Europe B.V.B.A. is located at the address: Ring 999, B-2910 Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Spike Technology Europe B.V.B.A. were not found.
The main activity of Spike Technology Europe B.V.B.A. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Spike Technology Europe B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Spike Technology Europe B.V.B.A., open positions, location of Spike Technology Europe B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spike Technology Europe B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spike Technology Europe B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spike Technology Europe B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spike Technology Europe B.V.B.A., employees, financial statistics.