lvi

Contactgegevens lvi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data lvi: address, phone, fax, email, website, opening hours

lvi

Regio (region): brussels, brussels 1000 - BE, België

Adres (address): 28 rue jw wilson, België

Telefoon (phone): 32-2-2300190 32-2-2300190

Fax (fax): 32-2-2800787 32-2-2800787

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) lvi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "lvi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "lvi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van lvi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen lvi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of lvi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees lvi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti lvi
Products information lvi

BTW identificatienummer (tax): BE02763305664
Ondernemingsnummer: 8270477294
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 416,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in lvi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor lvi
(Get full report from official database of BE for lvi)

Aanvulling soorten activiteiten voor lvi
Addition kinds of activities for lvi

3053. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
3425. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
5139. Schoeisel | Footwear
7241. Kapper winkels | Barber shops
02599906. Squab boerderij | Squab farm
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij lvi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in lvi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor lvi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for lvi. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van lvi in sociale netwerken
Look for responds of lvi in social networks

Lees alle opmerkingen voor lvi. Laat een reactie achter voor lvi. lvi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for lvi. Leave a respond for lvi. lvi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie lvi op de google maps. Adres en contacten lvi
Location of lvi on the google maps. Address and contacts of lvi

Andere gerelateerde bedrijven als come lvi lvi: Platracim SPRLU | Megebat Menuiserie | Business Institute | AB Computers N.V. | Paul De Vroede

Other related companies as lvi: Platracim SPRLU | Megebat Menuiserie | Business Institute | AB Computers N.V. | Paul De Vroede

lvi is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio brussels, brussels 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is lvi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02763305664. Het bedrijf lvi bevindt zich op het adres: 28 rue jw wilson. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 416,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in lvi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van lvi is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van lvi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van lvi, openstaande posities, locatie van lvi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

lvi is a company, that was registered 2010 in brussels, brussels 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is lvi, company assigned to the tax number BE02763305664. The company lvi is located at the address: 28 rue jw wilson. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 416,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in lvi were not found.
The main activity of lvi is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of lvi is not available. You also can look at reviews of lvi, open positions, location of lvi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over lvi, brussels, brussels 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf lvi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about lvi, brussels, brussels 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company lvi, employees, financial statistics.