Sint-Lucas Coöperatief C.V.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Sint-Lucas Coöperatief C.V.
Private companiesCoal Mining • Sint-Lucas Coöperatief C.V.

Contactgegevens Sint-Lucas Coöperatief C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sint-Lucas Coöperatief C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sint-Lucas Coöperatief C.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nieuwe Beggaardenstraat 27, B-2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): (015) 202914 (015) 202914

Fax (fax): (015) 28 54 98 (015) 28 54 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sint-Lucas Coöperatief C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sint-Lucas Coöperatief C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sint-Lucas Coöperatief C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sint-Lucas Coöperatief C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sint-Lucas Coöperatief C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sint-Lucas Coöperatief C.V.
Products information Sint-Lucas Coöperatief C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06981231689
Ondernemingsnummer: 6710693359
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sint-Lucas Coöperatief C.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sint-Lucas Coöperatief C.V.
(Get full report from official database of BE for Sint-Lucas Coöperatief C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sint-Lucas Coöperatief C.V.
Addition kinds of activities for Sint-Lucas Coöperatief C.V.

3824. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
703203. Sportkampen | Sporting camps
944100. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
51220102. Haarpreparaten | Hair preparations

Werken bij Sint-Lucas Coöperatief C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sint-Lucas Coöperatief C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van Sint-Lucas Coöperatief C.V. in sociale netwerken
Look for responds of Sint-Lucas Coöperatief C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Laat een reactie achter voor Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Sint-Lucas Coöperatief C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Leave a respond for Sint-Lucas Coöperatief C.V.. Sint-Lucas Coöperatief C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sint-Lucas Coöperatief C.V. op de google maps. Adres en contacten Sint-Lucas Coöperatief C.V.
Location of Sint-Lucas Coöperatief C.V. on the google maps. Address and contacts of Sint-Lucas Coöperatief C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sint-Lucas Coöperatief C.V. Sint-Lucas Coöperatief C.V.: Chapewerken Willems Peter BVBA | DE NEVE A & Co BVBA | CITY DECOR | PRIMO-SOMADEC SA | Staes Tuinen BVBA

Other related companies as Sint-Lucas Coöperatief C.V.: Chapewerken Willems Peter BVBA | DE NEVE A & Co BVBA | CITY DECOR | PRIMO-SOMADEC SA | Staes Tuinen BVBA

Sint-Lucas Coöperatief C.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sint-Lucas Coöperatief C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06981231689. Het bedrijf Sint-Lucas Coöperatief C.V. bevindt zich op het adres: Nieuwe Beggaardenstraat 27, B-2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sint-Lucas Coöperatief C.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sint-Lucas Coöperatief C.V. is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sint-Lucas Coöperatief C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sint-Lucas Coöperatief C.V., openstaande posities, locatie van Sint-Lucas Coöperatief C.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sint-Lucas Coöperatief C.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sint-Lucas Coöperatief C.V., company assigned to the tax number BE06981231689. The company Sint-Lucas Coöperatief C.V. is located at the address: Nieuwe Beggaardenstraat 27, B-2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sint-Lucas Coöperatief C.V. were not found.
The main activity of Sint-Lucas Coöperatief C.V. is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sint-Lucas Coöperatief C.V. is not available. You also can look at reviews of Sint-Lucas Coöperatief C.V., open positions, location of Sint-Lucas Coöperatief C.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sint-Lucas Coöperatief C.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sint-Lucas Coöperatief C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sint-Lucas Coöperatief C.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sint-Lucas Coöperatief C.V., employees, financial statistics.