DE NEVE A & Co BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DE NEVE A & Co BVBA
Private companiesCoal Mining • DE NEVE A & Co BVBA

Contactgegevens DE NEVE A & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE NEVE A & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE NEVE A & Co BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Beukenlaan 82,9051, België

Telefoon (phone): 09 222 54 12 09 222 54 12

Fax (fax): 09 221 81 86 09 221 81 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE NEVE A & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE NEVE A & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE NEVE A & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE NEVE A & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE NEVE A & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE NEVE A & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE NEVE A & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE NEVE A & Co BVBA
Products information DE NEVE A & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04035247802
Ondernemingsnummer: 3775695800
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE NEVE A & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE NEVE A & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for DE NEVE A & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE NEVE A & Co BVBA
Addition kinds of activities for DE NEVE A & Co BVBA

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
178100. Waterboren | Water well drilling
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
35310807. Drags, weg (bouw- en wegonderhoudsmiddelen) | Drags, road (construction and road maintenance equipment)
35450204. Dressers, schuurwiel: diamantpunt of andere | Dressers, abrasive wheel: diamond point or other
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec

Werken bij DE NEVE A & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE NEVE A & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE NEVE A & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE NEVE A & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van DE NEVE A & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE NEVE A & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE NEVE A & Co BVBA. Laat een reactie achter voor DE NEVE A & Co BVBA. DE NEVE A & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE NEVE A & Co BVBA. Leave a respond for DE NEVE A & Co BVBA. DE NEVE A & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE NEVE A & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten DE NEVE A & Co BVBA
Location of DE NEVE A & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of DE NEVE A & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE NEVE A & Co BVBA DE NEVE A & Co BVBA: Jenné Filip | Calberson Claudia | Van Slycken L | I.S.B.-Ventilation SA | Dominique dominique

Other related companies as DE NEVE A & Co BVBA: Jenné Filip | Calberson Claudia | Van Slycken L | I.S.B.-Ventilation SA | Dominique dominique

DE NEVE A & Co BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is DE NEVE A & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035247802. Het bedrijf DE NEVE A & Co BVBA bevindt zich op het adres: Beukenlaan 82,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE NEVE A & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE NEVE A & Co BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE NEVE A & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE NEVE A & Co BVBA, openstaande posities, locatie van DE NEVE A & Co BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE NEVE A & Co BVBA is a company, that was registered 1998 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is DE NEVE A & Co BVBA, company assigned to the tax number BE04035247802. The company DE NEVE A & Co BVBA is located at the address: Beukenlaan 82,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE NEVE A & Co BVBA were not found.
The main activity of DE NEVE A & Co BVBA is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE NEVE A & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of DE NEVE A & Co BVBA, open positions, location of DE NEVE A & Co BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE NEVE A & Co BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE NEVE A & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE NEVE A & Co BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE NEVE A & Co BVBA, employees, financial statistics.