Rumstse Metaalhandel N.V.

Contactgegevens Rumstse Metaalhandel N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rumstse Metaalhandel N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rumstse Metaalhandel N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Doelhaagstraat 79, B-2840 Rumst, België

Telefoon (phone): (03) 8887848 (03) 8887848

Fax (fax): (03) 8440048 (03) 8440048

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rumstse Metaalhandel N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rumstse Metaalhandel N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rumstse Metaalhandel N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rumstse Metaalhandel N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rumstse Metaalhandel N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rumstse Metaalhandel N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rumstse Metaalhandel N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rumstse Metaalhandel N.V.
Products information Rumstse Metaalhandel N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09346862792
Ondernemingsnummer: 2006622314
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rumstse Metaalhandel N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rumstse Metaalhandel N.V.
(Get full report from official database of BE for Rumstse Metaalhandel N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rumstse Metaalhandel N.V.
Addition kinds of activities for Rumstse Metaalhandel N.V.

20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages

Werken bij Rumstse Metaalhandel N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rumstse Metaalhandel N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rumstse Metaalhandel N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rumstse Metaalhandel N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Rumstse Metaalhandel N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Rumstse Metaalhandel N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rumstse Metaalhandel N.V.. Laat een reactie achter voor Rumstse Metaalhandel N.V.. Rumstse Metaalhandel N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rumstse Metaalhandel N.V.. Leave a respond for Rumstse Metaalhandel N.V.. Rumstse Metaalhandel N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rumstse Metaalhandel N.V. op de google maps. Adres en contacten Rumstse Metaalhandel N.V.
Location of Rumstse Metaalhandel N.V. on the google maps. Address and contacts of Rumstse Metaalhandel N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rumstse Metaalhandel N.V. Rumstse Metaalhandel N.V.: GEEURICKX GARAGE NV | Chalets Lalieux SPRL | EUROPEAN LINK VIEW SPRL | HACO TRADING COMPANY | Tapis du Bailli SPRL

Other related companies as Rumstse Metaalhandel N.V.: GEEURICKX GARAGE NV | Chalets Lalieux SPRL | EUROPEAN LINK VIEW SPRL | HACO TRADING COMPANY | Tapis du Bailli SPRL

Rumstse Metaalhandel N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Rumstse Metaalhandel N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09346862792. Het bedrijf Rumstse Metaalhandel N.V. bevindt zich op het adres: Doelhaagstraat 79, B-2840 Rumst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rumstse Metaalhandel N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rumstse Metaalhandel N.V. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rumstse Metaalhandel N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rumstse Metaalhandel N.V., openstaande posities, locatie van Rumstse Metaalhandel N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rumstse Metaalhandel N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Rumstse Metaalhandel N.V., company assigned to the tax number BE09346862792. The company Rumstse Metaalhandel N.V. is located at the address: Doelhaagstraat 79, B-2840 Rumst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rumstse Metaalhandel N.V. were not found.
The main activity of Rumstse Metaalhandel N.V. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rumstse Metaalhandel N.V. is not available. You also can look at reviews of Rumstse Metaalhandel N.V., open positions, location of Rumstse Metaalhandel N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rumstse Metaalhandel N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rumstse Metaalhandel N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rumstse Metaalhandel N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rumstse Metaalhandel N.V., employees, financial statistics.