Chalets Lalieux SPRL

Contactgegevens Chalets Lalieux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chalets Lalieux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chalets Lalieux SPRL

Regio (region): Court-Saint-Etienne, België

Adres (address): Rue de Faux 62B,1490, België

Telefoon (phone): 010 61 39 68 010 61 39 68

Fax (fax): 010 61 60 68 010 61 60 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chalets Lalieux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chalets Lalieux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chalets Lalieux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chalets Lalieux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chalets Lalieux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chalets Lalieux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chalets Lalieux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chalets Lalieux SPRL
Products information Chalets Lalieux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03048126220
Ondernemingsnummer: 8842041015
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Chalets Lalieux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chalets Lalieux SPRL
(Get full report from official database of BE for Chalets Lalieux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chalets Lalieux SPRL
Addition kinds of activities for Chalets Lalieux SPRL

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
22530400. Jurken en rokken | Dresses and skirts
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
35410504. Tapping machines | Tapping machines
36340305. Ventilators, elektrisch: vloer | Fans, electric: floor
38250100. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording

Werken bij Chalets Lalieux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chalets Lalieux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chalets Lalieux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chalets Lalieux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

Zoek naar antwoorden van Chalets Lalieux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chalets Lalieux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chalets Lalieux SPRL. Laat een reactie achter voor Chalets Lalieux SPRL. Chalets Lalieux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chalets Lalieux SPRL. Leave a respond for Chalets Lalieux SPRL. Chalets Lalieux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chalets Lalieux SPRL op de google maps. Adres en contacten Chalets Lalieux SPRL
Location of Chalets Lalieux SPRL on the google maps. Address and contacts of Chalets Lalieux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chalets Lalieux SPRL Chalets Lalieux SPRL: REMMERIE FREDDY/FLORIBEL | Erfgoed Vlaanderen | Pentax Technologies Europe | Struyfs | Paul Boonefaes

Other related companies as Chalets Lalieux SPRL: REMMERIE FREDDY/FLORIBEL | Erfgoed Vlaanderen | Pentax Technologies Europe | Struyfs | Paul Boonefaes

Chalets Lalieux SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Court-Saint-Etienne, België. De volledige naam van het bedrijf is Chalets Lalieux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03048126220. Het bedrijf Chalets Lalieux SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Faux 62B,1490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 765,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Chalets Lalieux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chalets Lalieux SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chalets Lalieux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chalets Lalieux SPRL, openstaande posities, locatie van Chalets Lalieux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chalets Lalieux SPRL is a company, that was registered 1992 in Court-Saint-Etienne region, Belgium. Full name of company is Chalets Lalieux SPRL, company assigned to the tax number BE03048126220. The company Chalets Lalieux SPRL is located at the address: Rue de Faux 62B,1490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 765,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Chalets Lalieux SPRL were not found.
The main activity of Chalets Lalieux SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chalets Lalieux SPRL is not available. You also can look at reviews of Chalets Lalieux SPRL, open positions, location of Chalets Lalieux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chalets Lalieux SPRL, Court-Saint-Etienne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chalets Lalieux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chalets Lalieux SPRL, Court-Saint-Etienne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chalets Lalieux SPRL, employees, financial statistics.