Rodeka N.V.

Contactgegevens Rodeka N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rodeka N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rodeka N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Staakskenstraat 10, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2261879 (09) 2261879

Fax (fax): (09) 2272208 (09) 2272208

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rodeka N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rodeka N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rodeka N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rodeka N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rodeka N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rodeka N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rodeka N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rodeka N.V.
Products information Rodeka N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09992858886
Ondernemingsnummer: 5377227783
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Rodeka N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rodeka N.V.
(Get full report from official database of BE for Rodeka N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rodeka N.V.
Addition kinds of activities for Rodeka N.V.

371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
399900. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
51110000. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij Rodeka N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rodeka N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rodeka N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rodeka N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Rodeka N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Rodeka N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rodeka N.V.. Laat een reactie achter voor Rodeka N.V.. Rodeka N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rodeka N.V.. Leave a respond for Rodeka N.V.. Rodeka N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rodeka N.V. op de google maps. Adres en contacten Rodeka N.V.
Location of Rodeka N.V. on the google maps. Address and contacts of Rodeka N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rodeka N.V. Rodeka N.V.: Techno Tools Rotabroach SC | Biognost | Eco Mat | Mevr. Barthels | jeantarte

Other related companies as Rodeka N.V.: Techno Tools Rotabroach SC | Biognost | Eco Mat | Mevr. Barthels | jeantarte

Rodeka N.V. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Rodeka N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09992858886. Het bedrijf Rodeka N.V. bevindt zich op het adres: Staakskenstraat 10, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 428,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rodeka N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rodeka N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rodeka N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rodeka N.V., openstaande posities, locatie van Rodeka N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rodeka N.V. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Rodeka N.V., company assigned to the tax number BE09992858886. The company Rodeka N.V. is located at the address: Staakskenstraat 10, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 428,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rodeka N.V. were not found.
The main activity of Rodeka N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rodeka N.V. is not available. You also can look at reviews of Rodeka N.V., open positions, location of Rodeka N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rodeka N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rodeka N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rodeka N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rodeka N.V., employees, financial statistics.