Biognost

Contactgegevens Biognost: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biognost: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biognost

Regio (region): Kortrijk (Bissegem), België

Adres (address): Waterven 11,8501, België

Telefoon (phone): 056 36 35 00 056 36 35 00

Fax (fax): 056 35 33 97 056 35 33 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biognost: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biognost"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biognost"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biognost, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biognost. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biognost, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biognost. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biognost
Products information Biognost

BTW identificatienummer (tax): BE09821472167
Ondernemingsnummer: 9442169189
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Biognost zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biognost
(Get full report from official database of BE for Biognost)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biognost
Addition kinds of activities for Biognost

382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)
50210103. Kerkbanken | Church pews
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij Biognost: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biognost: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biognost. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biognost. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van Biognost in sociale netwerken
Look for responds of Biognost in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biognost. Laat een reactie achter voor Biognost. Biognost bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biognost. Leave a respond for Biognost. Biognost on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biognost op de google maps. Adres en contacten Biognost
Location of Biognost on the google maps. Address and contacts of Biognost

Andere gerelateerde bedrijven als come Biognost Biognost: DEMAGRO ELECTRO | Actif Protection BVBA | Vinotheek BVBA | BE | Sharper NV

Other related companies as Biognost: DEMAGRO ELECTRO | Actif Protection BVBA | Vinotheek BVBA | BE | Sharper NV

Biognost is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Bissegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Biognost, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09821472167. Het bedrijf Biognost bevindt zich op het adres: Waterven 11,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Biognost zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biognost is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biognost is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biognost, openstaande posities, locatie van Biognost op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biognost is a company, that was registered 2014 in Kortrijk (Bissegem) region, Belgium. Full name of company is Biognost, company assigned to the tax number BE09821472167. The company Biognost is located at the address: Waterven 11,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Biognost were not found.
The main activity of Biognost is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Biognost is not available. You also can look at reviews of Biognost, open positions, location of Biognost on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biognost, Kortrijk (Bissegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biognost, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biognost, Kortrijk (Bissegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biognost, employees, financial statistics.