OCCAMATERIEL-3XRIEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • OCCAMATERIEL-3XRIEN
Private companiesCoal Mining • OCCAMATERIEL-3XRIEN

Contactgegevens OCCAMATERIEL-3XRIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCCAMATERIEL-3XRIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCCAMATERIEL-3XRIEN

Regio (region): Colfontaine (Pâturages), België

Adres (address): Place de Pâturages 8,7340, België

Telefoon (phone): 0475 27 54 96; 0475 89 92 15 0475 27 54 96; 0475 89 92 15

Fax (fax): +32 (61) 695-94-18 +32 (61) 695-94-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCCAMATERIEL-3XRIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCCAMATERIEL-3XRIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCCAMATERIEL-3XRIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCCAMATERIEL-3XRIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCCAMATERIEL-3XRIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCCAMATERIEL-3XRIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCCAMATERIEL-3XRIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCCAMATERIEL-3XRIEN
Products information OCCAMATERIEL-3XRIEN

BTW identificatienummer (tax): BE04249206542
Ondernemingsnummer: 9143341064
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in OCCAMATERIEL-3XRIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCCAMATERIEL-3XRIEN
(Get full report from official database of BE for OCCAMATERIEL-3XRIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCCAMATERIEL-3XRIEN
Addition kinds of activities for OCCAMATERIEL-3XRIEN

122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
34490100. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
50850202. Verpakking, industrieel | Packing, industrial
62319904. Beurzen | Stock exchanges

Werken bij OCCAMATERIEL-3XRIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCCAMATERIEL-3XRIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCCAMATERIEL-3XRIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCCAMATERIEL-3XRIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van OCCAMATERIEL-3XRIEN in sociale netwerken
Look for responds of OCCAMATERIEL-3XRIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCCAMATERIEL-3XRIEN. Laat een reactie achter voor OCCAMATERIEL-3XRIEN. OCCAMATERIEL-3XRIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCCAMATERIEL-3XRIEN. Leave a respond for OCCAMATERIEL-3XRIEN. OCCAMATERIEL-3XRIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCCAMATERIEL-3XRIEN op de google maps. Adres en contacten OCCAMATERIEL-3XRIEN
Location of OCCAMATERIEL-3XRIEN on the google maps. Address and contacts of OCCAMATERIEL-3XRIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OCCAMATERIEL-3XRIEN OCCAMATERIEL-3XRIEN: Deprez Joailliers | G.E.A. CENTRUM VOOR PSYCHO DYNAMICA EN COMMUNICATIE | ICC CONGRESCENTRUM | Du Caju Printing N.V. | P.I.T Advisor NV

Other related companies as OCCAMATERIEL-3XRIEN: Deprez Joailliers | G.E.A. CENTRUM VOOR PSYCHO DYNAMICA EN COMMUNICATIE | ICC CONGRESCENTRUM | Du Caju Printing N.V. | P.I.T Advisor NV

OCCAMATERIEL-3XRIEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Colfontaine (Pâturages), België. De volledige naam van het bedrijf is OCCAMATERIEL-3XRIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04249206542. Het bedrijf OCCAMATERIEL-3XRIEN bevindt zich op het adres: Place de Pâturages 8,7340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in OCCAMATERIEL-3XRIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCCAMATERIEL-3XRIEN is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCCAMATERIEL-3XRIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCCAMATERIEL-3XRIEN, openstaande posities, locatie van OCCAMATERIEL-3XRIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OCCAMATERIEL-3XRIEN is a company, that was registered 1993 in Colfontaine (Pâturages) region, Belgium. Full name of company is OCCAMATERIEL-3XRIEN, company assigned to the tax number BE04249206542. The company OCCAMATERIEL-3XRIEN is located at the address: Place de Pâturages 8,7340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in OCCAMATERIEL-3XRIEN were not found.
The main activity of OCCAMATERIEL-3XRIEN is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OCCAMATERIEL-3XRIEN is not available. You also can look at reviews of OCCAMATERIEL-3XRIEN, open positions, location of OCCAMATERIEL-3XRIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCCAMATERIEL-3XRIEN, Colfontaine (Pâturages): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCCAMATERIEL-3XRIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCCAMATERIEL-3XRIEN, Colfontaine (Pâturages): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCCAMATERIEL-3XRIEN, employees, financial statistics.