Publitec N.V.

Contactgegevens Publitec N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Publitec N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Publitec N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Stationsstraat 30b.1, B-1702 Groot-Bijgaarden, België

Telefoon (phone): (02) 4823646 (02) 4823646

Fax (fax): (02) 4823647 (02) 4823647

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Publitec N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Publitec N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Publitec N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Publitec N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Publitec N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Publitec N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Publitec N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Publitec N.V.
Products information Publitec N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06319030761
Ondernemingsnummer: 7820587158
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Publitec N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Publitec N.V.
(Get full report from official database of BE for Publitec N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Publitec N.V.
Addition kinds of activities for Publitec N.V.

10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
20210000. Creamery boter | Creamery butter
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop

Werken bij Publitec N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Publitec N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Publitec N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Publitec N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van Publitec N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Publitec N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Publitec N.V.. Laat een reactie achter voor Publitec N.V.. Publitec N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Publitec N.V.. Leave a respond for Publitec N.V.. Publitec N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Publitec N.V. op de google maps. Adres en contacten Publitec N.V.
Location of Publitec N.V. on the google maps. Address and contacts of Publitec N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Publitec N.V. Publitec N.V.: Sterck | Klein Möbel AG | De Bruijne BVBA | DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA | ALNOCO

Other related companies as Publitec N.V.: Sterck | Klein Möbel AG | De Bruijne BVBA | DE DECKER CONSTRUCTIES CVBA | ALNOCO

Publitec N.V. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Publitec N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319030761. Het bedrijf Publitec N.V. bevindt zich op het adres: Stationsstraat 30b.1, B-1702 Groot-Bijgaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Publitec N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Publitec N.V. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Publitec N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Publitec N.V., openstaande posities, locatie van Publitec N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Publitec N.V. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Publitec N.V., company assigned to the tax number BE06319030761. The company Publitec N.V. is located at the address: Stationsstraat 30b.1, B-1702 Groot-Bijgaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Publitec N.V. were not found.
The main activity of Publitec N.V. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Publitec N.V. is not available. You also can look at reviews of Publitec N.V., open positions, location of Publitec N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Publitec N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Publitec N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Publitec N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Publitec N.V., employees, financial statistics.