Klein Möbel AG

Contactgegevens Klein Möbel AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klein Möbel AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klein Möbel AG

Regio (region): Bütgenbach, België

Adres (address): Zur Domäne 41,4750, België

Telefoon (phone): 080 64 25 96; 080 44 44 68 080 64 25 96; 080 44 44 68

Fax (fax): 080 44 44 89 080 44 44 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klein Möbel AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klein Möbel AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klein Möbel AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klein Möbel AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klein Möbel AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klein Möbel AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klein Möbel AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klein Möbel AG
Products information Klein Möbel AG

BTW identificatienummer (tax): BE08879394531
Ondernemingsnummer: 1901702880
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Klein Möbel AG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klein Möbel AG
(Get full report from official database of BE for Klein Möbel AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klein Möbel AG
Addition kinds of activities for Klein Möbel AG

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
22690203. Merceriseren: garen, gevlochten goederen en smalle stoffen | Mercerizing: yarn, braided goods, and narrow fabrics
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
56610100. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij Klein Möbel AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klein Möbel AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klein Möbel AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klein Möbel AG. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van Klein Möbel AG in sociale netwerken
Look for responds of Klein Möbel AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klein Möbel AG. Laat een reactie achter voor Klein Möbel AG. Klein Möbel AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klein Möbel AG. Leave a respond for Klein Möbel AG. Klein Möbel AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klein Möbel AG op de google maps. Adres en contacten Klein Möbel AG
Location of Klein Möbel AG on the google maps. Address and contacts of Klein Möbel AG

Andere gerelateerde bedrijven als come Klein Möbel AG Klein Möbel AG: V.G.M. | Tant D | Vauterin P | Bis Partners | COME TOGETHER

Other related companies as Klein Möbel AG: V.G.M. | Tant D | Vauterin P | Bis Partners | COME TOGETHER

Klein Möbel AG is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bütgenbach, België. De volledige naam van het bedrijf is Klein Möbel AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08879394531. Het bedrijf Klein Möbel AG bevindt zich op het adres: Zur Domäne 41,4750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Klein Möbel AG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klein Möbel AG is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klein Möbel AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klein Möbel AG, openstaande posities, locatie van Klein Möbel AG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Klein Möbel AG is a company, that was registered 2004 in Bütgenbach region, Belgium. Full name of company is Klein Möbel AG, company assigned to the tax number BE08879394531. The company Klein Möbel AG is located at the address: Zur Domäne 41,4750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Klein Möbel AG were not found.
The main activity of Klein Möbel AG is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Klein Möbel AG is not available. You also can look at reviews of Klein Möbel AG, open positions, location of Klein Möbel AG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klein Möbel AG, Bütgenbach: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klein Möbel AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klein Möbel AG, Bütgenbach: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klein Möbel AG, employees, financial statistics.