Presto-Pack B.V.B.A.

Contactgegevens Presto-Pack B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Presto-Pack B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Presto-Pack B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Emile Delva 57, B-1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 428 73 51 (02) 428 73 51

Fax (fax): (02) 424 31 64 (02) 424 31 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Presto-Pack B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Presto-Pack B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Presto-Pack B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Presto-Pack B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Presto-Pack B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Presto-Pack B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Presto-Pack B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Presto-Pack B.V.B.A.
Products information Presto-Pack B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01884948730
Ondernemingsnummer: 6603302001
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Presto-Pack B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Presto-Pack B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Presto-Pack B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Presto-Pack B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Presto-Pack B.V.B.A.

17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
24480000. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
35729902. Magnetische opslagapparaten, computer | Magnetic storage devices, computer
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij Presto-Pack B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Presto-Pack B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Presto-Pack B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Presto-Pack B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Presto-Pack B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Presto-Pack B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Presto-Pack B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Presto-Pack B.V.B.A.. Presto-Pack B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Presto-Pack B.V.B.A.. Leave a respond for Presto-Pack B.V.B.A.. Presto-Pack B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Presto-Pack B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Presto-Pack B.V.B.A.
Location of Presto-Pack B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Presto-Pack B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Presto-Pack B.V.B.A. Presto-Pack B.V.B.A.: MAINTENANCE-TRAVAUX | Fontaine L | Semsico SPRL | Codic | Clips Promi-Art

Other related companies as Presto-Pack B.V.B.A.: MAINTENANCE-TRAVAUX | Fontaine L | Semsico SPRL | Codic | Clips Promi-Art

Presto-Pack B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Presto-Pack B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01884948730. Het bedrijf Presto-Pack B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Rue Emile Delva 57, B-1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Presto-Pack B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Presto-Pack B.V.B.A. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Presto-Pack B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Presto-Pack B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Presto-Pack B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Presto-Pack B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Presto-Pack B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01884948730. The company Presto-Pack B.V.B.A. is located at the address: Rue Emile Delva 57, B-1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Presto-Pack B.V.B.A. were not found.
The main activity of Presto-Pack B.V.B.A. is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Presto-Pack B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Presto-Pack B.V.B.A., open positions, location of Presto-Pack B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Presto-Pack B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Presto-Pack B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Presto-Pack B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Presto-Pack B.V.B.A., employees, financial statistics.