Clips Promi-Art

Contactgegevens Clips Promi-Art: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clips Promi-Art: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clips Promi-Art

Regio (region): Drogenbos, België

Adres (address): Kasteelstraat 58,1620, België

Telefoon (phone): 02 331 13 75; 0476 41 70 81 02 331 13 75; 0476 41 70 81

Fax (fax): 02 377 06 23 02 377 06 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clips Promi-Art: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clips Promi-Art"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clips Promi-Art"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clips Promi-Art, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clips Promi-Art. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clips Promi-Art, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clips Promi-Art. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clips Promi-Art
Products information Clips Promi-Art

BTW identificatienummer (tax): BE06891418457
Ondernemingsnummer: 3475494384
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Clips Promi-Art zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clips Promi-Art
(Get full report from official database of BE for Clips Promi-Art)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clips Promi-Art
Addition kinds of activities for Clips Promi-Art

509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
27590703. Etiketten en afdichtingen: drukwerk, NSK | Labels and seals: printing, nsk
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games

Werken bij Clips Promi-Art: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clips Promi-Art: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clips Promi-Art. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clips Promi-Art. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van Clips Promi-Art in sociale netwerken
Look for responds of Clips Promi-Art in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clips Promi-Art. Laat een reactie achter voor Clips Promi-Art. Clips Promi-Art bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clips Promi-Art. Leave a respond for Clips Promi-Art. Clips Promi-Art on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clips Promi-Art op de google maps. Adres en contacten Clips Promi-Art
Location of Clips Promi-Art on the google maps. Address and contacts of Clips Promi-Art

Andere gerelateerde bedrijven als come Clips Promi-Art Clips Promi-Art: Meysmans BVBA | Dela verzekeringen NV | ALGONOMICS | Bonten | Euroserve Intl'l Consultant

Other related companies as Clips Promi-Art: Meysmans BVBA | Dela verzekeringen NV | ALGONOMICS | Bonten | Euroserve Intl'l Consultant

Clips Promi-Art is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Drogenbos, België. De volledige naam van het bedrijf is Clips Promi-Art, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06891418457. Het bedrijf Clips Promi-Art bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 58,1620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 716,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Clips Promi-Art zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clips Promi-Art is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clips Promi-Art is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clips Promi-Art, openstaande posities, locatie van Clips Promi-Art op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clips Promi-Art is a company, that was registered 2015 in Drogenbos region, Belgium. Full name of company is Clips Promi-Art, company assigned to the tax number BE06891418457. The company Clips Promi-Art is located at the address: Kasteelstraat 58,1620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 716,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Clips Promi-Art were not found.
The main activity of Clips Promi-Art is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clips Promi-Art is not available. You also can look at reviews of Clips Promi-Art, open positions, location of Clips Promi-Art on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clips Promi-Art, Drogenbos: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clips Promi-Art, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clips Promi-Art, Drogenbos: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clips Promi-Art, employees, financial statistics.