Potteau Interiors N.V.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Potteau Interiors N.V.
Private companiesTobacco Products • Potteau Interiors N.V.

Contactgegevens Potteau Interiors N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Potteau Interiors N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Potteau Interiors N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hospitaalweg 1a, B-8510 Marke (Kortrijk), België

Telefoon (phone): (056) 221515 (056) 221515

Fax (fax): (056) 203584 (056) 203584

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Potteau Interiors N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Potteau Interiors N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Potteau Interiors N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Potteau Interiors N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Potteau Interiors N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Potteau Interiors N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Potteau Interiors N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Potteau Interiors N.V.
Products information Potteau Interiors N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09656127929
Ondernemingsnummer: 8633026123
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Potteau Interiors N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Potteau Interiors N.V.
(Get full report from official database of BE for Potteau Interiors N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Potteau Interiors N.V.
Addition kinds of activities for Potteau Interiors N.V.

369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
28910200. lijmen | Adhesives
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
72199901. Bont kleding reiniging, reparatie en opslag | Fur garment cleaning, repairing, and storage

Werken bij Potteau Interiors N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Potteau Interiors N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Potteau Interiors N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Potteau Interiors N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van Potteau Interiors N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Potteau Interiors N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Potteau Interiors N.V.. Laat een reactie achter voor Potteau Interiors N.V.. Potteau Interiors N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Potteau Interiors N.V.. Leave a respond for Potteau Interiors N.V.. Potteau Interiors N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Potteau Interiors N.V. op de google maps. Adres en contacten Potteau Interiors N.V.
Location of Potteau Interiors N.V. on the google maps. Address and contacts of Potteau Interiors N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Potteau Interiors N.V. Potteau Interiors N.V.: Chronique (La) | Parcomet NV | PLANTENCENTRUM VALLONS | Danckaers | Agora b.v.b.a

Other related companies as Potteau Interiors N.V.: Chronique (La) | Parcomet NV | PLANTENCENTRUM VALLONS | Danckaers | Agora b.v.b.a

Potteau Interiors N.V. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Potteau Interiors N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656127929. Het bedrijf Potteau Interiors N.V. bevindt zich op het adres: Hospitaalweg 1a, B-8510 Marke (Kortrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Potteau Interiors N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Potteau Interiors N.V. is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Potteau Interiors N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Potteau Interiors N.V., openstaande posities, locatie van Potteau Interiors N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Potteau Interiors N.V. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Potteau Interiors N.V., company assigned to the tax number BE09656127929. The company Potteau Interiors N.V. is located at the address: Hospitaalweg 1a, B-8510 Marke (Kortrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Potteau Interiors N.V. were not found.
The main activity of Potteau Interiors N.V. is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Potteau Interiors N.V. is not available. You also can look at reviews of Potteau Interiors N.V., open positions, location of Potteau Interiors N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Potteau Interiors N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Potteau Interiors N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Potteau Interiors N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Potteau Interiors N.V., employees, financial statistics.