Agora b.v.b.a

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Agora b.v.b.a
Private companiesTobacco Products • Agora b.v.b.a

Contactgegevens Agora b.v.b.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agora b.v.b.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agora b.v.b.a

Regio (region): Aalst, 9300 - BE, België

Adres (address): Capucienenlaan 49, België

Telefoon (phone): 053/78.87.00 053/78.87.00

Fax (fax): 053/78.26.91 053/78.26.91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agora b.v.b.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agora b.v.b.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agora b.v.b.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agora b.v.b.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agora b.v.b.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agora b.v.b.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agora b.v.b.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agora b.v.b.a
Products information Agora b.v.b.a

BTW identificatienummer (tax): BE01706146240
Ondernemingsnummer: 4786437988
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Agora b.v.b.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agora b.v.b.a
(Get full report from official database of BE for Agora b.v.b.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agora b.v.b.a
Addition kinds of activities for Agora b.v.b.a

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
34430707. Stapelschalen, metalen plaat | Pile shells, metal plate

Werken bij Agora b.v.b.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agora b.v.b.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agora b.v.b.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agora b.v.b.a. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van Agora b.v.b.a in sociale netwerken
Look for responds of Agora b.v.b.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agora b.v.b.a. Laat een reactie achter voor Agora b.v.b.a. Agora b.v.b.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agora b.v.b.a. Leave a respond for Agora b.v.b.a. Agora b.v.b.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agora b.v.b.a op de google maps. Adres en contacten Agora b.v.b.a
Location of Agora b.v.b.a on the google maps. Address and contacts of Agora b.v.b.a

Andere gerelateerde bedrijven als come Agora b.v.b.a Agora b.v.b.a: Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | De Prijcker NV | ATS N.V. | Dbonanzah | Archiutti-Cobelco

Other related companies as Agora b.v.b.a: Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | De Prijcker NV | ATS N.V. | Dbonanzah | Archiutti-Cobelco

Agora b.v.b.a is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Aalst, 9300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Agora b.v.b.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706146240. Het bedrijf Agora b.v.b.a bevindt zich op het adres: Capucienenlaan 49. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Agora b.v.b.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agora b.v.b.a is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agora b.v.b.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agora b.v.b.a, openstaande posities, locatie van Agora b.v.b.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agora b.v.b.a is a company, that was registered 2015 in Aalst, 9300 - BE region, Belgium. Full name of company is Agora b.v.b.a, company assigned to the tax number BE01706146240. The company Agora b.v.b.a is located at the address: Capucienenlaan 49. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Agora b.v.b.a were not found.
The main activity of Agora b.v.b.a is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Agora b.v.b.a is not available. You also can look at reviews of Agora b.v.b.a, open positions, location of Agora b.v.b.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agora b.v.b.a, Aalst, 9300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agora b.v.b.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agora b.v.b.a, Aalst, 9300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agora b.v.b.a, employees, financial statistics.