PM Componenten N.V.

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • PM Componenten N.V.
Private companiesSocial Services • PM Componenten N.V.

Contactgegevens PM Componenten N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PM Componenten N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PM Componenten N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ottergemsesteenweg 465, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2207050 (09) 2207050

Fax (fax): (09) 2207250 (09) 2207250

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PM Componenten N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PM Componenten N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PM Componenten N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PM Componenten N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PM Componenten N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PM Componenten N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PM Componenten N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PM Componenten N.V.
Products information PM Componenten N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07664855957
Ondernemingsnummer: 9592681884
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PM Componenten N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PM Componenten N.V.
(Get full report from official database of BE for PM Componenten N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PM Componenten N.V.
Addition kinds of activities for PM Componenten N.V.

22610100. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
27910000. zetwerk | Typesetting
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand

Werken bij PM Componenten N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PM Componenten N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PM Componenten N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PM Componenten N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van PM Componenten N.V. in sociale netwerken
Look for responds of PM Componenten N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PM Componenten N.V.. Laat een reactie achter voor PM Componenten N.V.. PM Componenten N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PM Componenten N.V.. Leave a respond for PM Componenten N.V.. PM Componenten N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PM Componenten N.V. op de google maps. Adres en contacten PM Componenten N.V.
Location of PM Componenten N.V. on the google maps. Address and contacts of PM Componenten N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come PM Componenten N.V. PM Componenten N.V.: Pc Warehouse BVBA | Van Driessche Stéphane | Musee de la Ville d'Eaux | BEHEERCENTRALE / UGP / VASTGOEDMAKELAAR | Eduardo Aladro

Other related companies as PM Componenten N.V.: Pc Warehouse BVBA | Van Driessche Stéphane | Musee de la Ville d'Eaux | BEHEERCENTRALE / UGP / VASTGOEDMAKELAAR | Eduardo Aladro

PM Componenten N.V. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is PM Componenten N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07664855957. Het bedrijf PM Componenten N.V. bevindt zich op het adres: Ottergemsesteenweg 465, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 285,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PM Componenten N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PM Componenten N.V. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PM Componenten N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PM Componenten N.V., openstaande posities, locatie van PM Componenten N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PM Componenten N.V. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is PM Componenten N.V., company assigned to the tax number BE07664855957. The company PM Componenten N.V. is located at the address: Ottergemsesteenweg 465, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 285,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PM Componenten N.V. were not found.
The main activity of PM Componenten N.V. is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PM Componenten N.V. is not available. You also can look at reviews of PM Componenten N.V., open positions, location of PM Componenten N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PM Componenten N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PM Componenten N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PM Componenten N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PM Componenten N.V., employees, financial statistics.