Van Driessche Stéphane

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Van Driessche Stéphane
Private companiesSocial Services • Van Driessche Stéphane

Contactgegevens Van Driessche Stéphane: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Driessche Stéphane: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Driessche Stéphane

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue des Ateliers 3,6000, België

Telefoon (phone): 071 61 59 01; 0495 54 04 82 071 61 59 01; 0495 54 04 82

Fax (fax): 071 61 59 01 071 61 59 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Driessche Stéphane: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Driessche Stéphane"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Driessche Stéphane"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Driessche Stéphane, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Driessche Stéphane. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Driessche Stéphane, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Driessche Stéphane. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Driessche Stéphane
Products information Van Driessche Stéphane

BTW identificatienummer (tax): BE06045471191
Ondernemingsnummer: 1847320556
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Driessche Stéphane zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Driessche Stéphane
(Get full report from official database of BE for Van Driessche Stéphane)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Driessche Stéphane
Addition kinds of activities for Van Driessche Stéphane

078299. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
24490303. Planters en raamkasten, hout | Planters and window boxes, wood
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
39610100. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals

Werken bij Van Driessche Stéphane: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Driessche Stéphane: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Driessche Stéphane. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Driessche Stéphane. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van Van Driessche Stéphane in sociale netwerken
Look for responds of Van Driessche Stéphane in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Driessche Stéphane. Laat een reactie achter voor Van Driessche Stéphane. Van Driessche Stéphane bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Driessche Stéphane. Leave a respond for Van Driessche Stéphane. Van Driessche Stéphane on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Driessche Stéphane op de google maps. Adres en contacten Van Driessche Stéphane
Location of Van Driessche Stéphane on the google maps. Address and contacts of Van Driessche Stéphane

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Driessche Stéphane Van Driessche Stéphane: Bristol Labels | Advertype NV | Anseeuw Brandstoffen NV | De La Rue - Cash Systems NV | DE CONINCK WINE & SPIRIT SINCE 1886

Other related companies as Van Driessche Stéphane: Bristol Labels | Advertype NV | Anseeuw Brandstoffen NV | De La Rue - Cash Systems NV | DE CONINCK WINE & SPIRIT SINCE 1886

Van Driessche Stéphane is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Driessche Stéphane, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06045471191. Het bedrijf Van Driessche Stéphane bevindt zich op het adres: Rue des Ateliers 3,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Driessche Stéphane zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Driessche Stéphane is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Driessche Stéphane is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Driessche Stéphane, openstaande posities, locatie van Van Driessche Stéphane op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Driessche Stéphane is a company, that was registered 1985 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Van Driessche Stéphane, company assigned to the tax number BE06045471191. The company Van Driessche Stéphane is located at the address: Rue des Ateliers 3,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Driessche Stéphane were not found.
The main activity of Van Driessche Stéphane is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Driessche Stéphane is not available. You also can look at reviews of Van Driessche Stéphane, open positions, location of Van Driessche Stéphane on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Driessche Stéphane, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Driessche Stéphane, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Driessche Stéphane, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Driessche Stéphane, employees, financial statistics.