Philip Cornes & Co Ltd.

Contactgegevens Philip Cornes & Co Ltd.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philip Cornes & Co Ltd.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philip Cornes & Co Ltd.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bockstaellaan 5, B-1150 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 761 75 10 (02) 761 75 10

Fax (fax): (02) 757 98 50 (02) 757 98 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philip Cornes & Co Ltd.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philip Cornes & Co Ltd."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philip Cornes & Co Ltd."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philip Cornes & Co Ltd., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philip Cornes & Co Ltd.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philip Cornes & Co Ltd., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philip Cornes & Co Ltd.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philip Cornes & Co Ltd.
Products information Philip Cornes & Co Ltd.

BTW identificatienummer (tax): BE08186431884
Ondernemingsnummer: 3279663085
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Philip Cornes & Co Ltd. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philip Cornes & Co Ltd.
(Get full report from official database of BE for Philip Cornes & Co Ltd.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philip Cornes & Co Ltd.
Addition kinds of activities for Philip Cornes & Co Ltd.

24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
38230412. Hydrometers, industrieel proces type | Hydrometers, industrial process type
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus

Werken bij Philip Cornes & Co Ltd.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philip Cornes & Co Ltd.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philip Cornes & Co Ltd.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philip Cornes & Co Ltd.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van Philip Cornes & Co Ltd. in sociale netwerken
Look for responds of Philip Cornes & Co Ltd. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philip Cornes & Co Ltd.. Laat een reactie achter voor Philip Cornes & Co Ltd.. Philip Cornes & Co Ltd. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philip Cornes & Co Ltd.. Leave a respond for Philip Cornes & Co Ltd.. Philip Cornes & Co Ltd. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philip Cornes & Co Ltd. op de google maps. Adres en contacten Philip Cornes & Co Ltd.
Location of Philip Cornes & Co Ltd. on the google maps. Address and contacts of Philip Cornes & Co Ltd.

Andere gerelateerde bedrijven als come Philip Cornes & Co Ltd. Philip Cornes & Co Ltd.: Maris Paul BVBA | VOESTERZOONS WIM | BCLimo-Taxi Mobiel | Dedecker Industries N.V. | Poppe Philippe

Other related companies as Philip Cornes & Co Ltd.: Maris Paul BVBA | VOESTERZOONS WIM | BCLimo-Taxi Mobiel | Dedecker Industries N.V. | Poppe Philippe

Philip Cornes & Co Ltd. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Philip Cornes & Co Ltd., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186431884. Het bedrijf Philip Cornes & Co Ltd. bevindt zich op het adres: Bockstaellaan 5, B-1150 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Philip Cornes & Co Ltd. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philip Cornes & Co Ltd. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philip Cornes & Co Ltd. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philip Cornes & Co Ltd., openstaande posities, locatie van Philip Cornes & Co Ltd. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philip Cornes & Co Ltd. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Philip Cornes & Co Ltd., company assigned to the tax number BE08186431884. The company Philip Cornes & Co Ltd. is located at the address: Bockstaellaan 5, B-1150 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Philip Cornes & Co Ltd. were not found.
The main activity of Philip Cornes & Co Ltd. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Philip Cornes & Co Ltd. is not available. You also can look at reviews of Philip Cornes & Co Ltd., open positions, location of Philip Cornes & Co Ltd. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philip Cornes & Co Ltd., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philip Cornes & Co Ltd., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philip Cornes & Co Ltd., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philip Cornes & Co Ltd., employees, financial statistics.