BCLimo-Taxi Mobiel

Contactgegevens BCLimo-Taxi Mobiel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BCLimo-Taxi Mobiel: address, phone, fax, email, website, opening hours

BCLimo-Taxi Mobiel

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Heernislaan 55,9000, België

Telefoon (phone): 09 224 20 10; 09 265 73 83 09 224 20 10; 09 265 73 83

Fax (fax): 09 223 17 62 09 223 17 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BCLimo-Taxi Mobiel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BCLimo-Taxi Mobiel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BCLimo-Taxi Mobiel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BCLimo-Taxi Mobiel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BCLimo-Taxi Mobiel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BCLimo-Taxi Mobiel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BCLimo-Taxi Mobiel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BCLimo-Taxi Mobiel
Products information BCLimo-Taxi Mobiel

BTW identificatienummer (tax): BE07810424804
Ondernemingsnummer: 6717010498
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BCLimo-Taxi Mobiel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BCLimo-Taxi Mobiel
(Get full report from official database of BE for BCLimo-Taxi Mobiel)

Aanvulling soorten activiteiten voor BCLimo-Taxi Mobiel
Addition kinds of activities for BCLimo-Taxi Mobiel

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
4151. Schoolbussen | School buses
12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
26210502. Bristols | Bristols
35689904. Schijven, krachtoverbrenging | Pulleys, power transmission
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment

Werken bij BCLimo-Taxi Mobiel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BCLimo-Taxi Mobiel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BCLimo-Taxi Mobiel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BCLimo-Taxi Mobiel. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BCLimo-Taxi Mobiel in sociale netwerken
Look for responds of BCLimo-Taxi Mobiel in social networks

Lees alle opmerkingen voor BCLimo-Taxi Mobiel. Laat een reactie achter voor BCLimo-Taxi Mobiel. BCLimo-Taxi Mobiel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BCLimo-Taxi Mobiel. Leave a respond for BCLimo-Taxi Mobiel. BCLimo-Taxi Mobiel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BCLimo-Taxi Mobiel op de google maps. Adres en contacten BCLimo-Taxi Mobiel
Location of BCLimo-Taxi Mobiel on the google maps. Address and contacts of BCLimo-Taxi Mobiel

Andere gerelateerde bedrijven als come BCLimo-Taxi Mobiel BCLimo-Taxi Mobiel: ALBERT LAURENT CENTRE HOSPITALIER-SECTIONS SP ET G | Mevac NV | Schops - Willems N.V. | Vic Systems Europe N.V. | Restaurant Hermitage

Other related companies as BCLimo-Taxi Mobiel: ALBERT LAURENT CENTRE HOSPITALIER-SECTIONS SP ET G | Mevac NV | Schops - Willems N.V. | Vic Systems Europe N.V. | Restaurant Hermitage

BCLimo-Taxi Mobiel is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BCLimo-Taxi Mobiel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07810424804. Het bedrijf BCLimo-Taxi Mobiel bevindt zich op het adres: Heernislaan 55,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BCLimo-Taxi Mobiel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BCLimo-Taxi Mobiel is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BCLimo-Taxi Mobiel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BCLimo-Taxi Mobiel, openstaande posities, locatie van BCLimo-Taxi Mobiel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BCLimo-Taxi Mobiel is a company, that was registered 1994 in Gent region, Belgium. Full name of company is BCLimo-Taxi Mobiel, company assigned to the tax number BE07810424804. The company BCLimo-Taxi Mobiel is located at the address: Heernislaan 55,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BCLimo-Taxi Mobiel were not found.
The main activity of BCLimo-Taxi Mobiel is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BCLimo-Taxi Mobiel is not available. You also can look at reviews of BCLimo-Taxi Mobiel, open positions, location of BCLimo-Taxi Mobiel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BCLimo-Taxi Mobiel, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BCLimo-Taxi Mobiel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BCLimo-Taxi Mobiel, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BCLimo-Taxi Mobiel, employees, financial statistics.